Is het tijd voor nieuw servies, maar wil je er niet al te veel aan uitgeven? Dan moet je bij Action te zijn. Vanaf vandaag verkopen ze namelijk een complete beker- en kommenset waar je heel blij van gaat worden. Deze set komt in twee verschillende varianten en geeft helemaal HKliving vibes. Dupe-alert!

mokken kommenset action

Aesthetic servies

Natuurlijk kun je bij het aanschaffen van je servies kiezen voor gemak en goedkope prijzen, maar dat vinden wij simpelweg iets minder leuk. Wij kunnen er enorm van genieten om het perfecte servies bij elkaar te zoeken. Dat je tafelsetting eigenlijk altijd helemaal on point is – zélfs tijdens het eten van een AVG’tje! Je moet er dan wel iets meer voor neerleggen, maar dat is het dubbel en dwars waard.

De verschillende winkels met van dat aesthetic servies zijn tegenwoordig eindeloos, dus je vindt overal wel iets dat in jouw straatje – of moeten we zeggen: keukenkastje? – past. Of het dan ook een beetje betaalbaar is, is wel de vraag. Gelukkig zijn er winkels die hier rekening mee houden. Zo kun je bij winkels als Xenos en Blokker je geluk niet op, komt IKEA regelmatig met een nieuw betaal pareltje (zoals deze nieuwe glazenset!) en weet Action inmiddels ook goed op de trends in te spelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mari (@lottaaliving)

Beker en kommenset met HKliving vibes

Ook nu lijkt het erop dat Action weer een nieuw perfect setje gevonden heeft. Vanaf vandaag scoor je namelijk op de website een complete beker- en kommenset en we krijgen er vrijwel meteen HKliving vibes bij. In tegenstelling tot HKliving heeft deze set wél een heel prettig prijsje! Je betaalt namelijk €29,95 voor een complete set en daar krijg je een hoop voor terug.

Deze kleurrijke Feu-set van het merk Azur bevat namelijk een hoop heerlijke trendy kleurtjes en ze matchen ook nog eens! Van geel tot blauw tot groen: aan alle kleurtjes is gedacht. Nu vraag je je af: wat krijg ik dan in die set? De set bestaat uit maar liefst 18 onderdelen: zes kommen, zes grote bekers en zes kleine bekers. Deze set bestaat uit zes verschillende kleuren, waardoor je lekker kunt mixen en matchen wanneer je de tafel dekt.

Maarre, ook aan de mensen die niet zo van kleur houden is gedacht – gelukkig maar. Sommige mensen houden alles in huis namelijk het liefst zo clean mogelijk. Voor die mensen is er een ook de set Mistral. Deze set bestaat uit neutrale kleuren. Net zo mooi! Wees er wel snel bij, want de kans bestaat dat ze mega hard gaan!