Ha, hadden we laatst nog een handleiding voor iedereen die van plan is om voor het eerst te gaan sexten met zijn of haar love interest, dachten we laten we het nóg leuker maken. Emoji’s; wie gebruikt ze niet tijdens het appen, toch? Nou, dit is hoe je ze vanaf nu gaat gebruiken wanneer je een seksueel getint appie wil versturen. You’re welcome.

sexting emojis FEM FEM

Oké, de aubergine (?) is voor iedereen volgens mij wel duidelijk, right? Afijn, als het draait om sexting met emoji’s dan zijn er drie voedselgroepen waar je je aan moet houden: de aubergine, de taco en de perzik.

De perzik kennen we als de bil. Of ja, billen natuurlijk. Kan voor de man worden gebruikt, én voor de vrouw. Dan hebben we de bekende aubergine, beter bekend als de penis van de emoji’s. Alhoewel het voor sommige mannen ook van toepassing is om de garnaal te gebruiken… En last but not least, de taco. Taco’s zijn de vagina’s van de emoji-wereld.

De betekenissen van de emoji’s

Wellicht gebruik je in je appjes wel eens de klappende handjes (??) en de ok (??) maar even voor de duidelijkheid: dit betekent heel wat anders wanneer het tijdens het sexten wordt gebruikt.

 1. ??? = klap op de kont
 2. ???? = penetratie
 3. ?? = booty call
 4. ??? = French kiss
 5. ?❄️ = Netflix & Chill
 6. ??? of ??? = orale seks
 7. ??? = vingeren
 8. ?? = 69

Sexting met emoji’s voor gevorderde

Alright, dit is even een niveautje hoger hoor. En smeuïger. Ben je nog niet zo goed in emoji-taal, dan kan het ook zo zijn dat dit er voor gaat zorgen dat je totaal níet meer in een hitsige stemming bent omdat het veel te lang duurt voordat je überhaupt snapt wat de ander aan het zeggen is. Komen ze:

 1. ?☝??? = ik zou graag mijn vinger in je kont willen stoppen. Je verwacht het waarschijnlijk niet maar ik denk dat je het lekker gaat vinden. (Hmm, het is maar waar je van houdt…)
 2. ????‍♂️?????? = ik wil je zo veel mogelijk oraal bevredigen dat al het leven uit je lijf wordt gezogen dat er niks meer van je achterblijft dan een geest. (Groot kans dat helemaal niemand dit snapt waardoor het hilarisch is om uit te leggen.)
 3. ⛓??‍♀️⛓ = ik wil graag 50 Shades of Grey-achtige taferelen met je uithalen.

Afijn, je kan dus een hoop uitbeelden met al die emoji’s.

Happy sexting!

Lees ook: sexting: de handleiding voor beginners.