Shipwrecked in de woestijn, lijkt het je wat? De Shipwreck Lodge bij de Skeleteon Coast van Namibië zorgt ervoor dat je een nacht gestrand bent in pure luxe.

Shipwreck Lodge Namibie FEM FEM

Shipwreck Lodge

Gelegen in de bekende Skeleton Coast tussen de Hoarusib en Hoanib rivieren in de Skeleton Coast National Park vind je de Shipwreck Lodge. Zo’n 45 kilometer van Möwe Bay. Het idee om gestrand te zijn in de woestijn klinkt in eerste instantie niet als een pretje, maar hier is het een compleet ander verhaal. De Shipwreck Lodge is voorzien van heel veel luxe met niet alleen prachtige kamers om te overnachten en restaurant waarbij je uitzicht hebt op wellicht wel de mooiste zonsondergang die je maar kan bedenken maar ook is hier genoeg te beleven.

Activiteiten

Een excursie door Möwe Bay, een toer door de Clay Castles, een romantische diner op het strand en een tripje naar de Roaring Dunes om daar zonsondergang mee te maken. Laten we zo zeggen: het verveelt hier niet.

Shipwreck Lodge 1 FEM FEM Shipwreck Lodge 2 FEM FEM Shipwreck Lodge 3 FEM FEM Shipwreck Lodge 4 FEM FEM Shipwreck Lodge 5 FEM FEM Shipwreck Lodge 6 FEM FEM Shipwreck Lodge 7 FEM FEM

Lees ook meer over een boomhut in Zuid Afrika waar je gegarandeerd een avondje wil overnachten.