Je hebt een doos vol met sieraden en een kledingkast vol met kleding, maar om deze twee elementen goed te combineren en hierin ook af te wisselen, kan lastig zijn. Wij selecteerden de sieraden die je outfit altijd goed doen en die iedere vrouw tot haar beschikking zou moeten hebben.

Mini knopjes

Dit zijn de sieraden voor iedere dag. Je kunt ze iedere dag dragen, want ze zijn zo subtiel dat ze overal bij passen, maar wanneer je iets meer speciaals wilt, kan dit ook. Dan laat je deze mini knopjes gewoon een dagje thuis. Met deze kleine knopjes kun je lekker losgaan, the more the better.

sieradenguide-match-oorbellen-femfem

sieraden-essentials-oorbellen-femfem
sieraden-essentials-bal-femfem

Stalen armband

Een stalen armband is ook zo’n item die je overal bij kunt dragen. Bovendien staat dit accessoire mooi als toevoeging aan je horloge, ook wanneer je horloge zilver is en je stalen armband rosé. Ook is het heel mooi om een stalen armband te combineren met dunne armbandjes in dezelfde kleur.

sieraden-essentials-stalen-armband-femem

bangle-subtiele-sieraden-femfem
subtiele-sieraden-bangle-femfem

Sjaaltje

Een sjaaltje kan zorgen voor net die toevoeging aan je outfit waar je naar op zoek was. En je kunt hem op verschillende manieren dragen. Het mooiste is om een wit t-shirt of witte blouse te combineren met een lichte jeans, een paar loafers of sneakers en een gekleurd sjaaltje om je nek of in je haar. Je outfit is lekker simpel, maar het sjaaltje geeft je outfit net dat beetje extra.

sieraden-essentials-sjaaltje-femfem

sieraden-essentials-sjaal-femfem
subtiele-sieraden-sjaaltje-femfem

Enkelbandje

Een subtiel enkelbandje is als een soort verassing die je niet verwacht. Het valt niet zo op, maar wanneer je het ziet, vind je het wel heel leuk staan. Bovendien kun je deze subtiele enkelbandjes gemakkelijk combineren.

sieraden-essentials-enkelbandje-femfem

Screenshot 2018-03-02 at 09.41.46
sieraden-essentials-enkelband-femfem

Minimalistisch kettinkje

Een dun, minimalistisch kettinkje kan overal bij. Het is subtiel en tegelijkertijd heel stijlvol. Wanneer je er twee samen draagt, zorg dan dat de ene wat langer valt dan de ander. Het mooiste is om deze kettinkjes in dezelfde stijl te houden, wanneer je ze gaat combineren.

sieraden-essentials-kettinkje-femfem

sieraden-kettinkje-femfem
Screenshot 2018-03-02 at 09.41.10

Zo komt je horloge het beste tot zijn recht.