Dat er geen betere vriendin dan jou bestaat, weet je natuurlijk allang. En je lover weet dit absoluut ook, anders zou diegene nooit een relatie met je begonnen zijn. Herken jij jezelf nou in alle acht de signalen? Dan ben jij officieel de beste vriendin ever. 

signalen goede vriendin
Bron: To All The Boys: Always & Forever | Netflix

1. Je vindt het leuk om de ander te verrassen

Omdat jij zo’n goede vriendin bent, denk je natuurlijk elk moment van de dag aan je lover. Daarbij onthoudt je ook let-ter-lijk alles wat ze tegen je zeggen, dus de ander verrassen is geen uitdaging. Je vindt het zelfs leuk om te doen en houdt van hun verbaasde reactie wanneer jij weer met een verrassing aan komt zetten.

2. Je geeft de ander de ruimte

Het liefst ben je natuurlijk elk moment van de dag bij ze, maar je weet ook wanneer je lover ruimte nodig heeft. Daarbij weet je gewoon dat het goed zit tussen jullie, dus je hoeft absoluut niet elk moment van de dag te checken of ze nog wel aan je denken.

3. Je zoekt de ander altijd op voor een knuffel

Of je nou aanvoelt dat je partner er behoefte aan heeft, of dat je zelf gewoon heel erg veel zin in hebt. Jij zoekt je lover altijd wel op voor een knuffel. Zo laat jij zien dat je écht van ze houdt en geef je net dat extra stukje liefde.

4. Je toont interesse in de ander

Alles wat de ander interessant vindt, wil jij ook alles over weten. Want wat je lover belangrijk vindt, vind jij ook belangrijk. Zo ben je geïnteresseerd in zijn familie en vrienden en vraag je regelmatig hoe het nou écht met ze gaat.

5. Je geeft de ander het laatste hapje van je eten

Normaal zou je never je eten met iemand delen, maar je lover is toch wel een uitzondering. Want zeg nou eerlijk, als iemand het verdient om jouw laatste hapje van je eten te krijgen, zijn zij het wel.

6. Je hebt een speciaal koosnaampje voor de ander

Bij je lover kom jij echt niet aan met ‘schat’ of ‘liefje’. Jij hebt voor de ander een speciaal koosnaampje bedacht die alleen voor diegene bedoeld is. Want bij een speciaal persoon, hoort natuurlijk ook een speciaal koosnaampje.

7. Je maakt altijd tijd vrij voor de ander

Je hoeft echt niet elk moment van de dag bij je lover te zijn en al je vriendinnen nooit meer te zien. Maar je zorgt er wel voor dat je de ander vaak ziet en je dan misschien toch maar na die vriendinnen avond nog even langs komt.

8. Je helpt de ander ongevraagd met klusjes

Je vindt het niet erg om even de kamer van je lover ietsje netter te maken en als je dan toch bezig bent, gaat het bed opmaken ook een stuk sneller als je met z’n tweeën bent. Want waarom zou je de ander niet gewoon even helpen als het toch maar een kleine moeite is?