Je hebt een relatie en het gaat helemaal goed tussen je lover en jou. Jullie hebben het gezellig, kunnen samen lachen, maar kunnen ook samen serieuze gesprekken voeren. Klinkt allemaal perfect toch? Dit zijn de signalen dat jij en je partner een dream team samen zijn.

Signalen dat jij en je partner een dream team zijn

Er valt echt niets aan te merken op de relatie tussen je partner en jou. Jullie zijn gewoon echt een dream team. Deze signalen je vertellen dat!

Jullie zijn het snel met elkaar eens

Wanneer je in een relatie zit moet je wel eens samen moeilijke beslissingen maken. Dit gaat zo makkelijk bij jullie. Jullie hebben dan ook echt nooit discussies wanneer jullie samen een keuze moeten maken.

Sterker samen

Jullie voelen je sterk samen. Samen zijn jullie gewoon beide de beste versie van jezelf. Jullie halen het beste in elkaar naar boven.

Helemaal jezelf zijn

Als jullie samen zijn kunnen jullie helemaal jezelf zijn. Jullie hoeven je niet in te houden met dingen wanneer jullie samen zijn en er is totaal geen schaamte.

Veroordelen doen jullie niet

Jullie kunnen het niet altijd met elkaar eens zijn over dingen, maar doen toch de moeite om elkaar te supporten. Wanneer er iets is veroordelen jullie elkaar ook helemaal niet.

Soepel

Wanneer jullie samen een weekendje weggaan loopt alles soepeltjes. Jullie weten precies wie wat doet en zijn net een geoliede machine. Team work makes the dream work!

Jullie zijn gewoon de leukste samen

Sorry not sorry, maar jullie vinden jezelf echt het leukste stel┬ávan de stelletjes die jullie kennen… Jullie zijn gewoon echt een dream team.

Jullie doen je beide niet beter voor dan jullie zijn

Jullie accepteren elkaar volledig en daarom hoeven jullie je ook niet beter voor te doen dan dat jullie zijn. Je partner vindt jou mooi zoals je bent.

Lees ook: 30 diepe vragen om aan je partner te stellen voor een sterkere band