Heb jij zo je twijfels bij je partner en doet hij of zij erg geheimzinnig met zijn of haar telefoon? Dan zou het kunnen dat hij via social media vreemd gaat. Waar kun je dit dan aan herkennen? Wij zetten de signalen op een rijtje.

social media
Bron: Emily in Paris

Signalen dat je partner misschien vreemd gaat

Natuurlijk is het lastig om echt goed aan te voelen of je partner nu echt social media gebruikt om vreemd te gaan. Tegenwoordig zitten we namelijk – ja, ook jij – allemaal vastgeplakt aan onze telefoon. Het kan dus lastig zijn om aan te voelen of er echt wat aan de hand is óf dat je lover gewoon zijn of haar tijd besteed aan het scrollen op TikTok omdat dat leuk is.

Er zijn gelukkig een aantal signalen waar je op kunt letten. Deze zouden kunnen aantonen dat je twijfelachtige gevoel toch wel klopt. Wij zetten de signalen die zouden kunnen aantonen dat je partner waarschijnlijk vreemd gaat via social media voor je op een rijtje.

1. Je partner neemt zijn of haar telefoon mee naar het toilet

Als je ergens je telefoon niet nodig hebt, is dit natuurlijk op het toilet. Het zou kunnen betekenen dat je partner écht verslaafd is aan zijn of haar telefoon, maar het zou ook wat anders kunnen betekenen. Je partner heeft misschien wel wat te verbergen en laat het liefst zijn of haar telefoon niet onbeheerd achter. In dat geval zou jij namelijk een kijkje kunnen nemen.

2. Je partner zegt constant dat het ‘gewoon een vriend(in)’ is

Heb jij je partner een keer ‘betrapt’ op een gesprek met een bepaalde dame of heer en gaf je lover als antwoord dat het ‘gewoon een vriend(in)’ is. Dan zou je eens achter je oren moeten krabben, want is dat wel zo? Als het om een gewone vriend of vriendin zou gaan, zou jij natuurlijk gewoon moeten weten wie dit is. In een relatie is er namelijk genoeg vertrouwen om elkaar alle vrienden en kennissen te laten kennen.

3. Je partner toont tekenen dat hij of zij liegt

Als je je partner een keer hebt gevraagd wat er aan de hand is, kun je waarschijnlijk meteen herkennen of hij de waarheid spreekt of niet. Je kunt aan iemand zijn lichaamshouding zien of iemand liegt of niet. Er zijn een aantal tekenen die een mens vertoont wanneer hij of zij liegt.

4. Je partner toont geen initiatief meer om dingen te doen

Als jullie helemaal happy zijn met elkaar, komt het initiatief om leuke dingen te doen waarschijnlijk vanuit jullie beide. Dit toont aan dat jullie allebei nog met veel plezier in jullie relatie zitten en willen bouwen aan een nog fijnere relatie. Als al het initiatief alleen nog maar vanuit jou komt, kan het zijn dat er iets mis is. Enne, als je partner dan ook nog is de hele dag geheimzinnig in zijn of haar telefoon zit? Dan is één plus één natuurlijk twee.

5. Je partner wil geen gezamenlijke foto’s meer posten

Als jij en je partner het leuk hebben met elkaar, deel je dit waarschijnlijk zo nu en dan met de buitenwereld door middel van een leuk kiekje op de socials. Zodra je lover aangeeft dit niet meer te willen doen óf alle foto’s uit het verleden ineens offline haalt, kan er iets mis zijn. Misschien wil hij of zij zijn socials wel vrij houden van jou, zodat het niet verraad dat hij of zij al in een relatie zit. Auch!