Simon Cowell, we kennen hem allemaal als het Britse jurylid van Britain’s Got Talent. In een video roept hij afgelopen week mensen op om zich aan te melden voor het nieuwste seizoen. De boodschap van de video valt echter op dove oren, want fans zijn veel te afgeleid door zijn gezicht.

Simon Cowell onherkenbaar na plastische chirurgie
Bron: Britain’s Got Talent

Onherkenbaar

In een video roept jurylid Simon Cowell mensen op om zich aan te melden voor het nieuwste seizoen van Britain’s Got Talent: “Ik zeg altijd in dit programma: twee of drie minuten kunnen je leven veranderen. En dat is voor veel mensen gebeurd. Misschien ben jij deze keer de gelukkige.”

Echter kan deze boodschap niemand schelen, want in de video is er heel wat anders aan de hand. Fans uiten hun zorgen over het uiterlijk van het jurylid en noemen hem “vrijwel onherkenbaar”. Op social media gaan mensen kort na het posten van de video, he-le-maal los. De algemene reacties zijn: “Wat is er met zijn gezicht gebeurd?” Overigens speculeren velen van hen over een ooglift die niet helemaal is uitgepakt zoals waarschijnlijk de bedoeling was.

Je ziet namelijk dat zijn ogen wat hangen en hij zijn mond niet helemaal goed lijkt te kunnen bewegen. Een tijd terug was er ook al ophef over het uiterlijk van Simon, maar toen lag de focus voornamelijk op zijn tanden. Die waren ineens namelijk wel érg wit en recht. Naja, ieder zijn ding natuurlijk, maar wij moesten ook twee keer kijken voordat we zeker wist dat dit Simon was!

Verwijderd

Inmiddels heeft hij de video van zijn sociale media verwijderd, omdat de comments vrijwel allemaal gingen over zijn uiterlijk en niet over het aanmelden voor de talentshow. Hoewel er een hoop mensen waren die kritiek hadden op zijn nieuwe prikjes in zijn gezicht, was er ook een handjevol mensen die hem juist een hart onder de riem wilden steken.