Gisteravond was het eindelijk zover: bekende Nederlanders gingen uit de kleren om aandacht te vragen voor vroege opsporing van kanker tijdens het programma One Night Only. Hoewel vele kijkers de show een spektakel vonden, waren ze toch teleurgesteld dat er geen mannelijke geslachtsdelen in beeld kwamen.

Simon Keizer gaat uit de kleren op tv

Velen bekende Nederlanders deden mee aan het programma om aandacht te vragen voor de ziekte kanker, waaronder Olcay Gulsen, Ellen ten Damme, Frederik Blom en Tjitske Reidigna. Maar wij hadden natuurlijk onze ogen gericht op één specifieke persoon: Simon Keizer. Uiteindelijk ging Simon volledig uit de kleren, maar kregen enkel de mensen in het publiek zijn geslachtsdeel te zien – tot ergernis van de mensen die niet in de zaal zaten en gewoon thuis het programma op tv bekeken.

Simon Keizer one night only
One Night Only

Kritiek op Twitter

Wat is een betere plek om te zijn tijdens het kijken van een ludiek programma dan Twitter? Ja, dat weten wij dus ook niet. Daarom opende wij meteen de app, om opzoek te gaan naar wat Nederland vond van de optredens tijdens One Night Only. Net als tijdens de eerste editie van het programma, was er weer een heleboel kritiek. Nederlanders doen nu eenmaal graag waar ze goed in zijn: zeuren. Dus, pak de popcorn er maar bij en lees met ons mee!

Kijkers van het programma lieten via Twitter weten dat ze teleurgesteld waren omdat er geen “beroemde piemels” in beeld kwamen, die wel beloofd waren. Tijdens de tweede editie stonden er ook vrouwelijke strippers op het podium naast de mannelijke strippers. De mensen in de zaal hadden wel het privilege om de BN’ers volledig naakt op het podium te zien. En ondanks de mensen thuis deze ervaring moesten missen, vonden ze het wel een indrukwekkende stripshow.

De blote billen van Simon Keizer

En wie dan toch benieuwd is naar hoe Simon er in zijn nakie uitziet, hebben we hier een foto. Voor nu moeten we het even doen met Simon’s achterkant, waar ook helemaal niets mis mee is ;).