Over twee weken is het zo ver, het gloednieuwe datingprogramma Matched by Mom zal op Videoland verschijnen. Maak hier kennis met de zestien dames die klaar zijn om hun perfecte match te vinden.

Bron: Tom Cornelissen

Matched by Mom

De eerste aflevering van Matched by Mom is ein-de-lijk in zicht. Vanaf 4 oktober is het datingprogramma wekelijks op Videoland te zien. Vier moeders gaan op zoek naar hun ideale schoondochter. Zij zullen met hun zoons naar Portugal afreizen om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar de ideale schoondochter. Zestien dames gaan het avontuur aan. Zullen de ideale schoondochters ertussen zitten?

Shannah

De 24-jarige Shanna uit Zoetermeer is een vrolijke, spontane maar ook licht eigenwijze dame. Shanna houdt van dansen en gaat graag naar feestjes. Verder mag je haar ook wakker maken voor een wandeling in de natuur of spelletjesavond met vrienden. De deelneemster komt uit een warm nest en hoopt net zo’n goede band op te bouwen met potentiële schoonfamilie.

Shannah
Bron: Tom Cornelissen

Sibel

De 27-jarige Sibel woont in Utrecht, is aan het afstuderen en heeft een onderneming in de sales. Sibel valt totaal niet op uiterlijk, zolang een man maar intelligent is en er geen ongemakkelijke stiltes vallen – daar heeft ze een hekel aan. Maar goed, wie heeft daar geen hekel aan? Sibel is een typisch vaderskindje, dus ze vind het erg belangrijk dat haar toekomstige man geaccepteerd wordt door haar ouders.

Sibel
Bron: Tom Cornelissen

Rozemarijn

De Groningse Rozemarijn is 23 jaar en is heel zelfverzekerd, maar wel lief en sociaal. Ze is een echte salestijger en werkt naast haar vaste baan bij de lokale radio. Ze vindt de klik met haar toekomstige man het belangrijkst, maar het is mooi meegenomen als de schoonfamilie ook leuk is.

Rozemarijn
Bron: Tom Cornelissen

Roshita

De 24-jarige Roshita woont in Amstelveen en wil niks liever dan een groot gezin stichten. Maar dan moet het in de liefde wel slagen. En dat gaat niet al te soepel. Roshita valt op mannen die langer zijn dan dat zij is. Of zoals zij het lachend verwoord: “Als ik ga trouwen wil ik wel gewoon hakken aan kunnen doen.”

Roshita
Bron: Tom Cornelissen

Romy

De Nijmeegse 24-jarige Romy is het beste te omschrijven als een enthousiaste en sportieve meid. Ze wordt niet snel verliefd en wil pas settelen als iemand echt een toevoeging aan haar leven is. Romy ziet zich later samenwonen met haar partner en dan het liefste met een hond, aan het strand en bij voorkeur in Haarlem.

Romy
Bron: Romy

Petra

De 26-jarige ambitieuze Petra was tot de coronacrisis producer binnen de muziekindustrie, maar twee jaar geleden heeft ze een baan aangenomen op de Zuidas als finance recruiter. De deelneemster vindt dat ze echt wife material is en valt qua uiterlijk eerder voor een laidback beachboy dan voor de populaire Amsterdamse technoboy.

Petra
Bron: Tom Cornelissen

Nikki

Deelneemster Nikki is 25 jaar en woont in Amsterdam. Ze is bijna klaar met studie juridische dienstverlening en hierna begint ze aan een baan in de sales recruitment. Als Nikki zou moeten kiezen, dan is haar ideale man lang met lichte ogen. Verder moet hij ondernemend zijn en weten wat hij wil met zijn leven. Ook moet hij zelfverzekerd zijn, iemand die Nikki tegengas kan geven. Anders werkt het niet hé.

Nikki
Bron: Tom Cornelissen

Lisanne

De 23-jarige Lisanne is de typische girl next door. De ideale man waarmee ze een toekomst zou willen opbouwen heeft gevoel voor stijl. Verder is hij ambitieus, lief, zorgzaam, intelligent en kan ze er goede gesprekken mee hebben. Ideaal is ook als hij het goed kan vinden met haar ouders.

Lisanne
Bron: Tom Cornelissen

Kyra

Door haar lach wordt ze weleens als muurbloempje ingeschat, tot ze haar mond opentrekt. De 25-jarige Kyra is dan ook wel echt een pittige tante! Ze heeft ook een hele zorgzame en behulpzame kant. Voor haar is het belangrijk in een relatie dat je elkaar kunt vertrouwen en ‘lekker je eigen ding’ kunt blijven doen.

Kyra
Bron: Tom Cornelissen

Kiki

Deze 31-jarige blondine ontdekte drie jaar geleden het ondernemerschap, en dat beviel haar ontzettend goed. Nu wil ze nooit meer voor een baas werken. Op liefdesgebied moet een man de Haarlemse bombshell continu blijven triggeren, omdat ze anders snel verveeld raakt. Haar toekomstige partner moet wel rekening houden met kritische blik van haar moeders, want ze zijn echt drie handen op één buik.

Kiki
Bron: Tom Cornelissen

Joyce

De 23-jarige Joyce is een vrolijke meid die soms een onhandige flapuit kan zijn. Ze is zelfverzekerd, maar over haar liefdesleven is ze toch vrij onzeker; ze heeft namelijk nog nooit een ‘echte’ vaste relatie gehad. Joyce is op zoek naar een grappig en romantisch iemand die gewoon voor haar gaat. Ja, dat willen we allemaal zo’n man!

Joyce
Bron: Tom Cornelissen

Joy

Voor de Rotterdamse 28-jarige Joy is familie heel erg belangrijk. Het is voor haar een droom dat een partner dezelfde familiewaarde deelt. Joy is enorm ambitieus, ze werkt al een tijd in de banksector. Haar ideale man is lang en heeft een typisch Nederlands direct karakter. Zo’n blonde kaaskop dus. Open- en eerlijkheid is voor haar ook erg belangrijk.

Joy
Bron: Tom Cornelissen

Isabel

Isabel is pas 20 jaar, maar weet al precies wat ze wil. Ze werkt momenteel als accountmanager bij een ICT-bedrijf, maar dit doet ze vooral zodat ze uiteindelijk een eigen onderneming kan starten. Isabel valt op iets oudere sportieve en sociale mannen die een beetje een ‘boevenkop’ hebben. Badboy vibe!

Isabel
Bron: Tom Cornelissen

Daphne

De 23-jarige Amsterdammer is op zoek naar een echt maatje die er altijd voor haar is en met wie ze leuke dingen mee kan doen. Respect en vertrouwen in een relatie vindt ze heel belangrijk. Daarnaast moet haar relatie gelijkwaardig zijn en hoeft ze niet verzorgd te worden. Ze kan prima ook op haar eigen benen staan, dus daar heeft Daphne geen man voor nodig.

Daphne
Bron: Tom Cornelissen

Cynthia

De Haagse 29-jarige Cynthia is eigenaresse van een modellenbureau én van een zaak in haarwerken. Het is dan ook niet gek dat ze op een ambitieuze en ondernemende man valt. Diegene moet daarnaast netjes verzorgd zijn, want ze kan niet tegen iemand die stinkt of warrig haar heeft. Bah bah!

Cynthia
Bron: Tom Cornelissen

Amber

De 26-jarige Amber is qua looks een pittige dame, maar heeft haar hart op de juiste plek. Amber is al verliefd op haar twee naaktkatten, maar zoekt wel nog een ondernemende romanticus met een sterke eigen mening; iemand die goed kan omgaan met haar uitbundige karakter.

Amber
Bron: Tom Cornelissen