Er is altijd één dag in het jaar waarop het alleen om jou draait, je krijgt cadeautjes en iedereen is opeens heel lief en aardig. Ik heb het over je verjaardag, de dag waarop jij in het zonnetje wordt gezegd. Hiernaast zijn er nog vele andere feestdagen waarop wij vrouwen in het zonnetje gezet kunnen worden. Een feestdag zoals Valentijnsdag, het enigste nadeel is dat je hier als single vrouw helaas niet van kan genieten. Vele singles kiezen ervoor om deze dag door te brengen met hun geliefdes als in vrienden en familie. Dit kun je nog steeds blijven doen, maar vanaf nu is er ook een een dag speciaal voor jou: Singles Day.

esther-wiegardt-385556

I love me

Singles Day vind plaatst op 11-11. Deze datum is niet zomaar gekozen, zoals je ziet staat deze datum vol met ééntjes. Ik zou het graag mooier maken dan het is, maar deze enen staan voor het alleen zijn. Deze dag wordt dit jaar voor de 25ste keer gevierd in China en is geen verbazing dat het ook naar Nederland is gekomen, want ons land heeft maar liefst 3 miljoen singles. Grote webwinkels hebben deze nieuwste feestdag ook zeker niet gemist. Zo komt onder andere bol.com met hoge kortingen, want volgens hen draait deze dag om jou onder het motto ‘I love me’.

Hoe vullen we deze dag in?

Dus ben jij een van deze 3 miljoen singles in Nederland? Geniet van deze dag en verwen jezelf lekker met leuke activiteiten en heerlijk eten en drinken, want deze dag draait om jou. Alleen maar doen waar jij zin in hebt, helemaal alleen of samen met je beste vrienden. Om deze dag zo fantastisch mogelijk te maken hebben wij voor jou de leukste single activiteiten opgezocht.

Voor een dagje weer 12 jaar oud

Dit was echt hét ding vroeger, samen met je beste vriendinnetjes maskertjes op doen, nagels lakken en elkaars haar doen. Dit was hetgeen wat ik vroeger altijd deed, want ja als 12 jarige komt je niet gemakkelijk de club binnen op zaterdagavond. De hele avond lekker meiden dingetjes doen en tijdens dit masker (die er overigens veelte lang opzat), een heerlijke meiden film kijken. Stiekem vindt iedere vrouw dit nog steeds lekker om wel eens te doen en wanneer kan dit nou beter dan op Singles Day? Ga dus snel naar de drogist en haal die maskers, herfstnagellak en vele andere dingen die ervoor zorgen dat deze dag perfect wordt.

maskertjes doen met vriendinnen femfem

Foto: naturalbeautycollection

Het belangrijkste in het leven

ETEN, ETEN en nog een ETEN. Ja ETEN met hoofdletters, want dit is toch wel het belangrijkste in het leven. ETEN wat je zelf wilt, je hebt niemand om rekening mee te houden.Kies je meest favoriete gerecht(en) en kook een sterrenmaaltijd voor jezelf of bestel je lievelings gerecht als je te lui bent. Je kunt ook samen met je beste vriendin(en) kiezen voor een all you can eat restaurant, waarom hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. Iets met heel veel eten, voor weinig geld en Singles Day.

Stedentrip in eigen land

Heb je geen zin om thuis te blijven tijdens deze Singles Day? Ga er dan op uit en geniet van een mooie stad in Nederland. Wij hebben een aantal stedentrips in eigen land gemaakt, waarbij je 24 uur in een andere stad doorbrengt. Aan alles in gedacht, van accommodatie tot de beste koffie spots. Nederland kent zoveel leuke steden, hier vind je onze 24 uur’s in steden.

Voor de balende singles

Onder ons zijn er ook een aantal vrouwen die balen van hun single bestaan en ook aan deze vrouwen hebben wij gedacht. Zorg er tijdens deze Singles Day dan ook voor dat jij alleen maar met mannen bezig bent. Schrijf je in op dating sites, download alle dating apps, ga daten of beter nog creëer je eigen boyfriend. Huh creëeren? Ja Urban Outfiters heeft ook aan deze groep vrouwen gedacht en daarom kun je hier jouw eigen vriendje samenstellen. Dit is ook een manier om deze dag door te komen!

eigen vriendje creëeren femfem

Foto: Urban Outfitters

Lees ook:

Seks met je ex: wil je hem terug of mis je alleen de aandacht?