8 avonden, 5 hotels en heel veel heerlijke feestjes en lekker eten. Sjefietshe bestaat één jaar en dat laten ze natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. En dit doen ze door middel van een Hotel tour.

Ceviche op zijn Amsterdams

Ceviche is een gerecht dat we nog niet veel tegenkomen op de menukaarten. En als je iets mist, kun je het het beste zelf oplossen. Zo dachten de mensen van Sjefietshe ook en dus startten ze een eigen Ceviche restaurant met verschillende Ceviches met een Amsterdamse twist.

sjefietshe-ceviche-hotel-tour-femfem

Met een jubileum moet je uitpakken

Na een jaar van hele sjefeestelijke avondjes op prachtige plekken als The Hoxton en Jacobsz is het nu tijd om het jubileum goed te vieren en uit te pakken. Dat doen ze door 8 avonden te organiseren, verdeeld over 5 hotels. Het eerste hotel blijft een geheim, aangezien hier een secret sjefietshe wordt georganiseerd (waar je natuurlijk wel gewoon bij kunt zijn). 1,5 uur van te voren krijg jij te horen waar de heerlijke Ceviche op jou ligt te wachten. Verder zullen de parties plaatsvinden in Max Brown op 28 oktober, The Hoxton op 3 en 4 november, Hotel Jansen op 25 november en Zoku op 7, 8 en 9 december.

sjefietshe-hotel-tour-ceviche-femfem

Sjefietshe x Hotel Jansen

Wie wil hier niet bijzijn? Houd het Facebookevent daarom goed in de gaten voor informatie over dit event. En voor twee lucky ones mogen wij een gratis diner voor twee weggeven, inclusief drankjes én een hotel overnachting in Hotel Jansen op 25 november. De avond zelf word je hartelijk ontvangen om 19.30u bij Hotel Jansen, waar het heerlijke diner voor jullie klaar zal staan. Gebrouwen door vrouwen heeft gezorgd voor een bijpassend drankarrangement, zodat je hier ook niet te kort komt. Wanneer jullie buikjes gevuld zijn en de nodige drankjes zijn genuttigd, hoeven jullie niet meer op je fiets te stappen om naar de andere kant van de stad te fietsen. Alles wat jullie hoeven te doen is een verdieping omhoog te gaan en neer te ploffen op het heerlijke bed. Dit is toch de invulling van een perfecte avond? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je ceviche-maatje te taggen in ons Facebookbericht. Easy as that.

Wat: Sjefietshe Hotel tour

Data:
Secret Sjefietshe –
13 oktober – Tickets bestel je hier
Max Brown – 28 oktober – Tickets bestel je hier
Hoxton –
3 november – Tickets bestel je hier
Hoxton –
4 november – Tickets bestel je hier
Hotel Jansen –
25 november – Tickets bestel je hier
Zoku –
7 december – Tickets bestel je hier
Zoku –
8 december – Tickets bestel je hier
Zoku –
9 december – Tickets bestel je hier