Voor iedereen die toevallig tussen eind juli en augustus in Nieuw Zeeland is hebben we een tip voor een onvergetelijke overnachting. In Queenstown opent namelijk tijdelijk een hotel kamer in het QT Queenstown Hotel met een ice cream thema. En eerlijk, overnachten in een hotel met een koelkast gevuld met eindeloos veel ijs klinkt als een droom, niet waar? ski lodge ice cream FEM FEM

Het lekkerste ijsmerk uit LA weet hoe ze moeten opvallen. Terwijl we vorig jaar konden knuffelen met puppies, zorgen ze voor een onvergetelijke (en vooral lekkere) overnachting in Queenstown.

Ski Lodge overnachting

Van 22 juli tot 4 augustus kan je overnachten in de “ice cream-themed hotel room” waar je niet alleen kunt genieten van het lekkerste ijs, maar alles aan de kamer is ook nog eens ontzettend Instagrammable. Onderdeel van de overnachting is dus ook een ontbijt (met producten van Halo Top) en toegang tot de “Over the Top” room service waar je dingen zoals ice cream nachos, milkshakes en sundaes kunt bestellen.

 Afijn, om nou een ticket te boeken naar Nieuw Zeeland alleen hier voor is nogal prijzig, maar mocht je toevallig in de buurt zijn wees er snel bij! We gaan er vanuit dat dit binnen no time is volgeboekt.