IJsland staat bekend om zijn biodiversiteit, waar velen van ons ontzettend verliefd op zijn. De Sky Lagoon heeft na lang wachten eindelijk haar deuren geopend. Zo kun je hier onder andere een overloopzwembad, een vulkaan en prachtige watervallen vinden. En dit vindt zich allemaal plaats in de haven van Kárnas, net iets buiten de hoofdstad, Reykjavik. Let’s take a look!

De Sky Lagoon in IJsland

Terwijl rust en ontspanning centraal staan bij de Sky Lagoon, is het het betoverende uitzicht op het noorderlicht eentje om nooit te vergeten.

Eenmaal aangekomen word je als gast in de gelegenheid gebracht om verbinding te kunnen maken met je geest, lichaam en ziel. Dit komt door de stralende krachten van het geometrische water in dit overheerlijke toevluchtsoord. Deze kunstmatige Lagune heeft een overlooprand van 70 meter, een sauna, een koud zwembad, restaurants, bars en te leuke winkeltjes.

Tradities

De gasten die verblijven in dit heerlijke resort worden aangemoedigd om een ‘ritueel in zeven stappen’ te volgen, geïnspireerd door de IJslandse traditie. De rituelen van de badcultuur zijn een expliciet onderdeel van de IJslandse manier van leven. Daarnaast is het strakke ontwerp van de lagen gebaseerd op de traditionele lokale huizen gemaakt van gras.

Dit prachtige resort biedt gasten twee soorten arrangementen. De duurdere variant, de Sky Pass, biedt toegang tot een eigen kleed- en doucheruimte met de beste haar- en huidverzorgingsproducten. Tickets voor dit riante resort beginnen vanaf 8.500 IJslandse kroon, omgerekend net iets meer als 56 euro.

Mocht jij nou zin hebben in een heerlijke, enigszins spirituele vakantie, check dan hier of jouw gewenste datum nog beschikbaar is. Love this!

 

Lees ook: Gezocht: koppel dat privé-eiland van rijke familie wil onderhouden