Als er iets is waar we iedere keer opnieuw heel erg enthousiast van kunnen worden, dan is dat wel het ontdekken van prachtige plekkenof ultieme verblijfplaatsen op reis. Deze geweldige boomhut in Afrika valt absoluut binnen die categorie. Een plek omgeven door de natuur, met een uitzicht dat er voor zorgt dat je er nooit meer weg wil. Maak kennis met het Ngala Treehouse.

@&BEYOND
@NGALATREEHOUSE

Boomhut

Ervaar de romantiek van Afrika onder de prachtige sterrenhemel in deze luxueuze boomhut: Ngala Treehouse van &Beyond. Een afgeleiden, maar totaal veilig toevluchtsoord midden in een reservaat, ver weg van de wifi en de buitenwereld. Zoek je rust? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In de inrichting van de boomhut is veel tijd en moeite gestopt en dat kun je wel zien. De boomhut heeft twee slaapniveaus, waaronder een overdekte en weerbestendige ruimte met een kingsize bed, een warme stromende douche en meerdere toiletten. Een verhoogd platform stelt je in staat om eventueel buiten te slapen onder een scherm. Zo kun jij onder de sterrenhemel in slaap vallen. The dream right?!

Overigens geen zorgen dat je wilde dieren kunt tegenkomen in je bed. Om de boomhut is een omheining gebouwd die de meeste dieren weghoudt. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat er ineens een olifant voor je raam staat. (maar zou wel leuk zijn tho)

Screenshot 2021-03-29 14.11.28 Screenshot 2021-03-29 14.11.22 Screenshot 2021-03-29 14.11.17

Wilderniservaring

Geniet overdag van een uitgebreide picknick in de nabij gelegen parken en in de avond van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de ondergaande zon op het bovendek. In de buurt heb je het welbekende Kruger National Park waar je verschillende excursies kunt boeken, waarbij je onder andere ‘the big 5’ kunt spotten. Deze boomhut geeft jou de rust die je nodig hebt en biedt tegelijkertijd luxe, comfort en de meest exclusieve wilderniservaring ever. Meer informatie over deze prachtige plek vind je op de website van &Beyond.

Screenshot 2021-03-29 14.11.02 Screenshot 2021-03-29 14.11.35 Screenshot 2021-03-29 14.11.07

 

Lees ook: Een verblijf om van te dromen, deze fantastische koepelsuites in Tanzania.