Of we deze zomer eindelijk écht weer op vakantie kunnen betwijfelen we nog. Het is goed mogelijk dat we ook (sad face) deze zomer de vakantie dichter bij huis moeten gaan opzoeken. Gelukkig hebben wij iets geweldigs ontdekt, waardoor je niet eens naar het buitenland wilt. Je kunt in België namelijk kamperen tussen de Alpaca’s (excitement level high).

De ultieme experience

Op maar liefst één kilometer van het Belgische Haacht ligt een groot weiland waar je je tent of caravan mag neerzetten. De camping staat vol met loslopende Alpaca’s, maar ook kippen pauwen en schapen zijn aanwezig. Je moet dus niet schrikken als je in de ochtend ineens een kip in je voortent ziet rondsnuffelen.

De beschrijving alleen al zorgt ervoor dat we vandaag al willen gaan: “We hebben een tuin en weide met alpaca’s tot uw beschikking. Onze camping ligt op ongeveer 1 km van het centrum van Haacht met winkels, restaurants, bars, geldautomaten. Er is een busstation voor ons huis en het treinstation ligt op 3 km afstand (Leuven = 10 minuten met de trein). Wat je kunt verwachten: Gratis alpaca knuffels. Hete douche. Picknicktafel en banken. ’s Morgens een kopje koffie. Een plek voor uw voertuig (2 of 4 wielen). Een kleine speeltuin voor de kinderen. En onze mooie glimlach!”

Eerlijk, dit wil je toch? Hopelijk kunnen we hier in de zomer een bezoekje brengen! *fingers crossed*


Ook in de VS kun je logeren met deze knuffelbeesten.