Kerst is niet compleet zonder de film ‘Home Alone’. Ieder jaar kijken we weer naar de familie McCallisters, en de streken die uitgehaald worden in het gigantische huis. Altijd al willen weten hoe het huis er van binnen uitziet? Dat kan nu! Een dream come true: je kunt slapen in het huis uit Home Alone!

Slapen in het huis uit Home Alone

Misschien heb je al gehoord van de nieuwe film Home Sweet Home Alone, de nieuwste release van de filmreeks. Maar nog meer goed nieuws: om de film te promoten is Airbnb samen gaan werken met Home Alone! Het huis wordt eenmalig verhuurd voor vier gasten.

Broer Buzz kondigde dit aan: “Je kent mij waarschijnlijk als niet de meest flexibele persoon, maar ook ik ben volwassen geworden en zou deze Kerst graag mijn ouderlijk huis, en pizza, met je delen. Pas wel op: probeer mijn tarantula, Axl, niet los te laten.”

Overnachting

Een aanbod die wij niet kunnen weerstaan. Je zou denken dat je voor deze onvergetelijke ervaring heel veel moet betalen, maar niets is minder waar, voor slechts 22 euro heb je al een kamer. De overnachting is op 12 december. Voor het verblijf kan je een reservering aanvragen vanaf dinsdag 7 december om 20.00u. “Breng de feestdagen door volgens de regels van mijn kleine broertje. Dus eet gerust junkfood, kijk de hele avond televisie, leen de aftershave van mijn vader en ga voor je eigen avontuur met een legendarische strijdplan als gids. Een dingetje: blijf wel uit mijn kamer!”, schrijft Buzz.

Ouderwetse streken

Bij het verblijf zitten veel voorzieningen. Natuurlijk ga je de nieuwste film in het huis kijken. En als je durft kan je zelfs de tarantula van Buzz ontmoeten. Als laatst krijg je ook nog een LEGO-set van Home Alone cadeau.

Nog een laatste boodschap van Buzz: “We zijn nu misschien allemaal ouder en wijzer, maar we zijn nooit te oud voor wat ouderwetse streken tijdens de feestdagen..” Durf jij het aan?

Lees ook: Voel jij je oud? Home Alone-ster Macaulay Culkin voor het eerst vader geworden