De Coca-Cola Christmast Truck, ieder jaar zien we hem weer voorbijkomen op televisie en ieder jaar hopen we dat we hem ergens zien rijden. Op de een of andere manier maakt dit je kerst compleet. En nu wordt je kerst helemaal compleet, want je kan een sleepover winnen in deze vrachtwagen van de Kerstman.

coca-cola-christmas-truck-bed-femfem

Op en top kerst

Hoe kun je de kerst nu beter doorbrengen dan met een sleepover in DE Coca-Cola Christmas Truck. En wanneer je de binnenkant ziet, word je nóg enthousiaster. De Christmas Truck is gevuld met knusse vachtjes, lichtjes, een kerstboom, een openhaard en natuurlijk heel veel cola. Plus, je hebt toegang tot een persoonlijke butler, die er voor gaat zorgen dat deze ervaring onvergetelijk wordt. Deze super tof ingerichte truck rijdt door Londen en met een beetje geluk breng jij hier 15 december de nacht door.

coca-cola-christmas-truck-lights-femfme coca-cola-christmas-truck-cola-femfem

London’s calling

Londen is natuurlijk, na New York, dé stad waar je moet zijn met kerst. De straten zijn verlicht met duizenden lichtjes en aan elk klein detail is gedacht. Je vergeet dat het eigenlijk heel koud is. Stel je voor, je gaat kerstshoppen in Londen, wandelt door de straten, drinkt warme chocomel bij een knus tentje en blijft slapen IN de Coca-Cola Christmas Truck. Dit is toch hoe iedereen de kerst wil doorbrengen? Bovendien krijg je er ook nog een heerlijke kerstdiner bij. Samen met boekingssite Late Rooms heeft Coca-Cola een wedstrijd uitgeroepen. Het enige wat je hoeft te doen is Late Rooms te vertellen waarom jij het verdient om in deze bekende, rode truck te slapen en hen te overtuigen waarom jij zo’n grote kerstfan bent. Waar wacht je nog op?

coca-cola-christmas-truck-cadeaus-femfem

In Nederland het ultieme kerstgevoel ervaren? Je kunt nu dineren op 50 meter hoogte, samen met de kerstman in een arrenslee.