Als we één favo serie van de afgelopen periode zouden moeten kiezen, dan is dat by far The White Lotus. Met héél veel ongeduld wachten we op het derde seizoen van de serie, alleen kwamen we nogal vervelend nieuws tegen…

the white lotus slecht nieuws nieuw seizoen

The White Lotus

Schatrijke families, luxueuze resorts en de meest bizarre personages: The White Lotus heeft het allemaal. Deze serie die op HBO Max te bekijken is, wist vorig jaar heel het internet te domineren. Kijkers hadden namelijk nog niet eerder zo’n goede serie vol met satire en vreemde verhaallijnen gezien.

Het eerste seizoen van de serie speelde zich af in Hawaii, waarna het tweede seizoen werd opgenomen in Sicilië. In allebei de seizoenen zagen we veelal verschillende personages, behalve één actrice wist zichzelf in seizoen 1 en 2 te positioneren. Ofcourse hebben we het hier over Jennifer Coolidge die de rol van Tanya vertolkte.

Slecht nieuws

Heb je de afgelopen tijd het nieuws gevolgd, dan hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen dat er momenteel een schrijversstaking in Hollywood gaande is. Eerder werd al bekend dat de opnames van Spider-Man 4, Mission: Impossible 8, Stranger Things en The Last of Us vertraging op hebben gelopen. Ook de opnames van The White Lotus seizoen drie gaan helaas door de staking minder snel geproduceerd worden. Dit maakte Tom Hollander, een van de acteurs uit de serie, bekend in de podcast The News Agents.

De bedenker van de serie, Mike White, heeft de opnames stilgezet om niet uit de schrijversvakbond (Writers Guild of America West) gezet wil worden. Wanneer de stakingen voorbij zijn, en de opnames kunnen worden voortgezet, is nog niet duidelijk. Wel maakte Mike eerder bekend dat hij het verhaal al heeft bedacht én de locatie van de serie al bekend is. Seizoen drie gaat zich namelijk afspelen in Thailand. Ugh, wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Net als in de serie: je kan nu The White Lotus-villa huren