Sleep jij ook overal die mega chille tote bag mee, maar raak jij regelmatig belangrijke dingen als sleutels of portemonnee kwijt in die veel te rommelige chaotische diepe tas? Je bent lang niet de enige! Zo’n tote bag ziet er leuk uit, maar is helaas allesbehalve praktisch. Gelukkig is er nú een oplossing voor alle vrouwen die zweren bij deze tasjes en het liefst niets anders willen.

Bron: Pinterest

Altijd sleutels kwijt

Zo’n tote bag is natuurlijk ideaal. Hij past eigenlijk bij iedere outfit en er past gewoon echt heel veel in. Hoewel dat laatste een groot voordeel kan zijn, is het tegelijkertijd ook een nadeel. Het betekent namelijk ook dat je alles kwijt bent en altijd met je hand door die tas moet grabbelen om je spullen te vinden. Dat is niet erg als het gaat om een lipglossje, maar de stress neemt wel toe als het gaat om je sleutels of portemonnee. Toch vervelend als je die niet kan vinden, want dat zijn belangrijke dingen.

Maak je eigen zijvak in je tote bag

De oplossing is eigenlijk heel gemakkelijk dus wij vragen ons dan ook meteen af waarom we hier zelf nooit op gekomen zijn. Op TikTok deelt de Nederlandse Lotte haar gouden tip voor dit probleem. En het allerfijnste: het kost je geen klauwen met geld, want een bezoekje aan de Action is genoeg.

Eigenlijk creëer je gewoon je eigen zijvak. Je schaft een klein etuitje aan die past bij je tote bag. Bedenk je van te voren hoe groot hij moet zijn, zodat alles er in past wat je er in zou willen hebben. Het etuitje lijm je vervolgens met de textiellijm van de action in je tas. Kies een tactisch plekje, zodat je er altijd gemakkelijk bij kan. Laat het minstens 24 uur drogen en de volgende dag ben je ready to go. Zó raak je nooit meer je sleutels of andere belangrijke dingen kwijt.

@dagboeklotte #stitch with @T.kosciowski #lifehack #totebag #actionnederland #tip #fy ♬ original sound – Lotte

Lees ook: Zo vind je je verloren koffer tijdens een vlucht (bijna) altijd terug