Het is de langst lopende Netflix Original serie ooit, maar ook hier moeten we binnenkort afscheid van nemen. In 2020 zullen de dames terugkeren voor een zesde seizoen en Netflix heeft ook al bekend gemaakt dat ze een zevende hebben besteld, maar dat zal dan ook het slotseizoen worden van één van de populairste series van de streamingdienst.

grace and frankie FEM FEM

Grace and Frankie

Voor iedereen die de serie nog nooit heeft gezien even in het kort: het draait om twee vrouwen die gaan samenwonen wanneer hun echtgenoten uit de kast komen en een relatie krijgen met elkaar. Grace (gespeeld door Jane Fonda) is een rijke, gepensioneerde zakenvrouw en Frankie (gespeeld door Lily Tomlin) een zweverige oude hippie. Ze kenne elkaar al jaren omdat hun mannen altijd zakenpartners waren, dus wanneer ze erachter komen dat er veel meer speelde tussen de mannen, zijn ze op elkaar aangewezen.

Afijn, na seizoen zeven moeten we helaas afscheid nemen van de dames. Maar goed, voor iedereen die de serie nog nooit heeft gezien, je kunt straks zeven seizoenen achter elkaar bingen. Dat is pas een fijne vooruitzicht.

Bekijk ook wat er in september allemaal nieuw is op Netflix.