Een smoothie met een scheut van onze favoriete alcoholische versnapering staat stiekem toch wel bovenaan ons favorietenlijstje. Vandaag delen wij het recept van deze o zo geweldige smoothie met mango en Licor 43.
Smoothie met mango en Licor 43
Of je Licor 43 nu drinkt met spa rood, door je koffie of on the rocks: deze likeur is altijd lekker. Deze zomer steken we dit heerlijke likeurtje echter in een zomers jasje, namelijk door een smoothie. Een zomerse versnapering die het héél goed doet aan de rand van het zwembad of in je eigen zonovergoten tuin.
Dit heb je nodig voor 4 glazen:
- 300 ml Licor 43
- 150 ml hazelnootlikeur
- Halve mango
- Kwart komkommer
- Citroensorbet
- Ijskoud kokoswater
Zo maak je ‘m:
- Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd ze in blokjes.
- Doe de komkommer en mangoblokjes samen met de andere ingrediënten in de blender en pureer alles fijn.
- Schenk de smoothie in de kan of in de glazen.
- Cheers!