S’mores staan hoog op het lijstje van onze favoriete desserts in de zomer. Maarre, je hoeft helemaal niet te stoppen met het eten van deze heerlijke snack na de zomer. In de winter, herfst en lente maak je namelijk heel gemakkelijk s’mores in de airfryer. Wij vertellen je hoe je dit aanpakt!

s'mores in de airfryer
Bron: Instagram @hayleys.world

Barbecue seizoen loopt ten einde

Hoe lekker is het dat we in de zomer dagelijks de barbecue aan kunnen zetten en heerlijk buiten kunnen tafelen. Nadat we onze buikjes rond hebben gegeten met heerlijk zomerfruit, stokbrood – héél veel stokbrood – en vlees, sluiten we de avond dan natuurlijk af met een toetje. Zo nu en dan een ijsje, maar stiekem vinden we s’mores eigenlijk ook gewoon ontzettend lekker. Nu de zomer richting het einde gaat, pinken we dan ook vast een traantje weg dat we die s’mores weer bijna een jaar moeten gaan missen.

S’mores in de airfryer

Ja eh, wat een gemis. Je zet die barbecue immers niet zo snel meer aan wanneer de temperaturen lager liggen. Gelukkig blijk je helemaal geen barbecue nodig te hebben om deze heerlijke zoete snack te kunnen maken. Je kunt vanaf september gewoon overgaan op de airfryer! Op Instagram zagen we hoe je dit super gemakkelijk op tafel zet binnen een handomdraai.

Verwarm om te beginnen je airfryer op tot 180 graden en terwijl dit gebeurt, kun je vast aan de gang met je s ‘mores. Je pakt er een klein ovenschaaltje bij dat in je airfryer past. De bodem beleg je met melkchocolade, zodat de hele onderkant gevuld is. Vervolgens verdeel je hier marshmallows overheen over de hele schaal. Zodra de airfryer goed voorverwarmd is, doe je de ovenschaal er voor 5 minuten in. Ondertussen vul je een plank met fruit en koekjes. De schaal zet je, als deze klaar is na vijf minuten, op de plank en je kunt aanvallennnnn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hayley Dean (@hayleys.world)