Sterrenbeelden nemen we tegenwoordig steeds serieuzer en serieuzer. Zelfs Snapchat doet nu moeite om te kijken of het sterrenbeeld van jou en je crush goed bij elkaar past of niet. Wil jij weten of jullie meant to be zijn? Lees dan even verder.

Hoe werkt het?

Het is heel erg simpel. Ga naar Snapchat en ga vervolgens naar je chats. Klik op de persoon waar jij nieuwsgierig naar bent: dat kan je crush zijn, maar ook je ex of een andere potentiële partner. Scrol vervolgens naar beneden en je zult  ‘badges’ zien staan. Wanneer je op de badge ‘zonnetekencompatibiliteit’ klikt krijg je een uitgebreide tekst tevoorschijn of jij en je gekozen persoon volgens de sterren goed bij elkaar passen of niet. Super snel gedaan toch?

Zijn jullie sterrenbeelden approved door Snapchat? En wil je nu een beetje flirten met je crush? Wij hebben wat tips voor je verzameld.

1. Neem een goede selfie, maar gebruik geen over-de-top filter

Hoe verleidelijk het ook is, gebruik geen heftige filters over je foto’s. Je wil namelijk dat het nog wel een beetje natuurlijk overkomt en sommige filters ontnemen alle natuurlijke elementen. Je wil immers niet dat hij je in real life niet herkent. Dat zou pas akward zijn!

2. Zet je gestuurde foto niet in je verhaal

Zorg ervoor dat hij zich exclusief voelt en het idee heeft dat hij de enige is die foto’s van jou ontvangt. Als je de foto’s met de rest van je Snapchat-vrienden deelt zal hij zich een stuk minder speciaal voelen. En dat is niet de bedoeling, right?

3. Tease af en toe een beetje

Af en toe een beetje plagen zorgt ervoor dat het leuk blijft en jullie samen kunnen lachen om jullie gesprekken. Het kan dus geen kwaad om hier en daar je humor in de strijd te gooien. Maar…

4. Sla de naaktfoto’s over

…Hoewel Snapchat het ideale medium lijkt voor pikante foto’s, kun je het beter niet doen. Vooral niet als je net begint met flirten! Je slaat iemand namelijk simpelweg niet aan de haak met deze foto’s, want niet iedereen zit erop te wachten.

5. Laat je persoonlijkheid zien

Je wil uiteindelijk iemand aan de haak slaan, zodat het overgaat op echte dates. Daarvoor moet je wel een beetje indruk maken en dat doe je ook door te laten zien wie jij bent! Je bent meer dan alleen die leuke foto’s die je stuurt. Voornamelijk via social media is het lastig om iemand goed te leren kennen, dus je zal er wel een beetje mee te koop moeten lopen.