Vegan zijn is tegenwoordig een lifestyle en daar hoort SNCKBR zonder twijfel bij! De echte vegetariërs onder ons hebben vast wel eens van SNCKBR gehoord. Een gezonde snackbar, zonder frikandellen en kroketten. SNCKBR heeft al drie vestigingen in Nederland, waaronder twee in de hoofdstad en eentje in Eindhoven. Toch wordt SNCKBR Utrecht nog specialer: het krijgt namelijk 110 zitplaatsen en is daarmee het grootste plant based restaurant van Europa.

SNCKBR komt naar Utrecht FEMFEM

Prachtige locatie

Utrecht is een echte studentenstad en veel studenten houden zich ondanks hun beperkte budget vaak bezig met gezond eten. Natuurlijk niet allemaal, want die vette hap op zware dagen zijn ook best wel lekker. SNCKBR Utrecht richt zich op de doelgroep van 20 tot 45 jarige, die jong van geest zijn en dus bezig met gezond eten. Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe vestiging? De locatie is in ieder geval prachtig, want het wordt het pand waar voorheen het “Paradijs” zat op de Vredenbrug middenin de stad. Volgend jaar maart zal SNCKBR haar deuren openen op deze nieuwe vestiging in Utrecht.

Vrij van alles

Op de menukaarten in Amsterdam en Eindhoven vind je een aantal gerechten met vlees, vis en ei. Deze komen zeker niet terug op de kaart in Utrecht. Deze vestiging wordt namelijk 100% veganistisch, wat voor sommige echt een uitkomst is! Alle gerechten bevatten geen e-nummers, geraffineerde suikers en zijn vrijwel zonder vet en glutenvrij. Ze willen alleen gezonde gerechten uitserveren, door middel van een gezonde samenstelling van producten.

Lees ook:

Deze recepten laten zien dat vegan eten heel gemakkelijk en lekker kan zijn