Ondertussen zijn we al 2 jaar verder nadat het laatste seizoen van Stranger Things op Netflix verscheen. Dat betekent: tijd voor een nieuw seizoen! De nieuwe Sneak Peek van de trailer die online is gekomen, ziet er veelbelovend uit.

Stranger Things seizoen 4

Stranger Things is een van de meest succesvolle Netflix series op dit moment. We hadden vernomen dat de opnames van het nieuwe seizoen een tijdje stil lagen, maar nu komen er steeds meer beelden boven water uit seizoen 4 van Stranger Things. De Sneak Peek van de trailer bevat niet alleen spraakmakende shots uit vorige seizoenen, ook aan het einde zijn veelbelovende nieuwe beelden te zien.

Nieuwe karakters en nieuwe verhaallijnen in Stranger Things

Veel shots krijgen we helaas niet te zien, maar toch beloofd het ons een hoop. Ze krijgen we bijvoorbeeld een aanwijzing die misschien wel met Upside Down te maken heeft. Ook wordt Eleven gevangen gehouden door twee mannen en loopt Hopper met een vlammenwerper rond. We zien ook nog dat er een auto in brand staat, oftewel: dit beloofd wat te worden!

Ook zien we hoe de karakters een donker en verlaten huis binnenwandelen en lijkt het alsof Finn onder water op zoek is naar iets belangrijks. Uiteindelijk zijn de shots die we krijgen, aanwijzingen voor het nieuwe seizoen van Stranger Things.

Ook maken we kennen met een nieuw karakter: Chrissy. Een aantrekkelijk cheerleader, maar nu nog zien wat zij in petto heeft.

Releasedatum Stranger Things seizoen 4

Nu we de vorige Sneak Peek en deze hebben gezien, hebben we een beter beeld van het nieuwe seizoen van Stranger Things. Helaas moeten we nog wel eventjes wachten op dit nieuwe seizoen. We hadden het al eerder gehoord, maar geloven wilde we het niet. Seizoen 4 van Stranger Things zal pas in 2022 te zien zijn op Netflix.

Lees ook: Finally! De tweede teaser van Stranger Things seizoen 4 is nu te zien