Na de filmĀ uit 2013 met gelijknamige titel, is binnenkort ook de serie Snowpiercer te zien. En als we de trailer mogen geloven wordt het absoluut een favoriet van alle fans van de serie The 100. Bekijk hier alvast de eerste beelden:

snowpiercer netflix verslaving FEM FEM

Deze gloednieuwe serie komt van de makers van Orphan Black en is gebaseerd op de film uit 2013. Hoewel er tot nu toe alleen maar een trailer is gereleased, wordt deze nieuwe serie nu al vergeleken met de populaire The 100.

Snowpiercer

Deze serie speelt zich af in de toekomst. Dankzij een uit de hand gelopen experiment is de aarde verander in een groot ijsblok en is ook nog eens een deel van de mensheid uitgestorven. De temperaturen buiten zijn teruggelopen naar -119 graden en de enige overlevende wonen in de Snowpiercer. Dit is een gigantische trein wat continu de wereld rondcirkelt. Binnen de muren van de trein heerst er enorm veel onrust en dreigt er ook een klassenoorlog uit te breken.

Dit heeft iets weg van The 100 waar de overlevende ook moeten zien te overleven in een afgesloten ruimten waarbij er duidelijke klassenverschillen zijn. De rijke hebben enorm veel luxe, en de armen praktisch niks. Kortom, bekijk hier de eerste trailer van de gloednieuwe serie:

Helaas is de exacte releasedatum nog niet bekend maar het wordt verwacht dat het ergens in het voorjaar van 2020 te zien zal zijn. Ondertussen zijn dit de films en series die deze maand nieuw op Netflix verschijnen.