Je zou er misschien niet zo snel aan denken, maar sokken worden een heel belangrijk detail in de trends van 2023. Wij hebben zes van deze super leuke trends op een rijtje gezet zodat jullie niet meer hoeven te zoeken.

gekleurde sokken trends

1. Gekleurde sokken

De echte fashionista’s hebben het vast al gespot want deze trend is niet nieuw. Felle kleuren sokken zijn helemaal in. Van roze tot groen, je ziet ze tegenwoordig allemaal voorbij komen. En laten we even eerlijk zijn, het maakt je outfit toch ook veel leuker.

2. Sokken met printjes

Happy Socks is niet voor niets een van de bekendste sokken merken. Zij staan bekend om hun leuke en vrolijke printjes. Dit is nou precies wat weer helemaal hip is. Vrolijke printjes van fruit tot aan dieren, alles mag weer. Die leuke sokken geven net even een extra touch aan je outfit.

3. Glitter sokken

Met deze sokken geef je net even een extra sparkle aan je outfit, en wie wil dat nou niet? Deze glittersokken kunnen overal bij, hakken, loafers en natuurlijk ook je dagelijkse sneakers. De kleuren maken ook niet uit, zilver, roze, goud, we zien het allemaal voorbij komen.

4. Fishnet sokken

Misschien was je deze sokken al compleet vergeten, want deze trend is alweer even geleden, maar hij is terug. En dat is maar goed ook, want we love it. Met een volledige zwarte outfit staat dit ge-wel-dig.

5. Sokken met streepjes

Deze sokken zijn de ultieme basics, ze gaan al jaren mee en ook dit jaar komen ze terug. Sokken met strepen, je kan het zo gek maken als dat je het zelf wil. Zwart, regenboogkleuren, roze of een kleurenpalet: alles kan. Dat ze je outfit opfleuren zijn wij in ieder geval van overtuigd.

6. Witte sportsokken

En last but not least, de perfecte basics: witte sportsokken. Iedereen kent ze en deze sokken zijn ook een echte must voor in je kast. Ze kunnen overal bij, zitten super lekker, vervelen nooit, maar geven toch een extra touch. Je kan ze ook met een tie dye patroontje halen, het is maar net wat je leuk vindt.

Wees niet verlegen en join the club. Je zult merken dat het echt een verschil kan brengen aan je outfit, een klein detail wat toch erg belangrijk is.