De laatste tijd worden we beloond met veel leuk nieuws over pasgeboren kindjes die op der wereld worden gezet door BN’ers. Ook Soundos El Ahmadi heeft net een kind gekregen. Na een lange tijd onthult ze de naam van haar kindje.

Soundos bevallen
Bron: @soundos_el_ahmadi

Tweede kind

Soundos is kortgeleden bevallen van haar tweede kindje. Dit ging niet helemaal soepel, want Soundos was een beetje bang om nog een kind te krijgen wegens haar vorige zwangerschap. Haar eerste dochter Aliyah was namelijk iets te vroeg geboren. Hierdoor kreeg Soundos de angst om nog een kind ter wereld te brengen.

Toch is het haar gelukt om haar angst te overwinnen. “Ik voel zoveel tijdens deze zwangerschap. Vooral dankbaarheid dat het is gelukt en dat de baby gezond is”, vertelt Soundos op Instagram. Ze is trots dat ze haar angst heeft overwonnen en er toch voor is gegaan.

‘Stiekem al een week moeder’

De zwangerschap van Soundos leek goed te zijn verlopen. Op Instagram mochten we genieten van een prachtige zwangere buik. En toen ineens was er een post van Soundos die de baby al in haar armen had. “Stiekem al een week moeder van een zoon”, zet Soundos in de caption. Whut?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi) 

Babynaam

De naam van de baby hield ze toen nog even geheim. Maar nu, na twee weken, onthult ze die op Instagram. Soundos schrijft: “Welkom in ons gezin lieve Sami. Deze naam past perfect bij onze prachtige kleine jongen. Sami (spreek uit als Semmie) betekent de verhevene want ik verwacht veel van mijn kids 😉.”

Moederschap staat Soundos ontzettend goed. Voor nu geniet Soundos volop van haar kleine wonder. Lekker knus, zonder make-up in haar badjas.