Soy Kroon en Holly Mae Brood zijn inmiddels al zeven jaar lang stapelgek op elkaar. En nog steeds kunnen ze niet genoeg van elkaar krijgen. Hoewel deze relatie perfect lijkt, ging het bij deze lovebirds ook niet altijd over rozengeur en maneschijn. Maar wat is hun geheim om hun relatie stabiel te houden? Ze leggen het uitgebreid uit in een interview met het blad &C.

soy kroon holly mae brood over jaloezie in relatie
Bron: @hollybrood

Ieder hun eigen ding

Soy en Holly hebben beide een enorm succesvolle carrière. Soy is veel in musicals en films te zien en Holly presenteert veel, maar komt ook af en toe voorbij in een film of serie. Een echt showbizz couple dus. Het stel is niet meer van elkaar los te denken en zijn samen een enorm powercouple. “We vinden het heel leuk en gezellig om dingen samen te doen, maar hebben gelukkig nog wel ieder ons eigen ding. Nu misschien zelfs iets te veel”, geeft Holly toe.

Soy legt uit dat ze beiden enorm druk zijn de laatste tijd en dat ze daarom weinig tijd voor elkaar hebben. Gelukkig wist het koppel samen tot een oplossing hiervoor te komen. De twee lovebirds hebben namelijk een gedeelde agenda. Holly is hier wat minder over te spreken. Ze vindt het totaal niet sexy. Maarre, het is niet anders. “Nu kan ik tenminste nog zien: o gelukkig, ik zie je over twee dagen weer”, vertelt Soy.

‘In het begin kon ik wel jaloers zijn’

En ja, hoor. Ook dit pouwercouple heeft het wel eens lastig gehad. Althans Soy. Hij vond het in het begin van de relatie nogal moeilijk om zijn jaloerse eigenschappen te bedwingen. “In het begin kon ik weleens jaloers zijn. Ik ­kende jouw Amsterdamse leven niet, wist niet wie al die mensen om je heen waren en jij bent ook wel aanrakerig, en zo. Dat vond ik eerst lastig, maar nu weet ik dat het niets betekent”, aldus Soy. Het stel heeft daarom duidelijke afspraken gemaakt. “Flirten mag, dat is gezond, maar daar ligt ook wel de grens.” En gelukkig zijn ze het daar beide mee eens.

Na een relatie van zeven jaar is Holly hier wel iets losser in geworden. Of nou ja, eigenlijk vindt ze dat andere koppels vaak te snel opgeven. “Mocht Soy een keer een slippertje maken, zou ik niet meteen denken: ik hoef je nooit meer te zien. Ik denk dat je het gesprek met elkaar aan moet gaan”, aldus Holly. Zij vindt mensen die vreemdgaan de grootste sukkels van de aardbol, maar toch vindt ze dat je er eerlijk over moet zijn.

Het huwelijksbootje

Als je een stabiele relatie van zeven jaar hebt, dan is het misschien wel tijd voor een stapje verder. Holly is het hier volkomen mee eens en dit laat ze vaak merken aan haar lover. “Ze heeft al een paar keer ‘grappend’ laten vallen dat het tijd is voor een aanzoek. Pietje-precies als ze is, heeft ze me ook al geïnstrueerd hoe ze dat aanzoek hebben wil?”, grapt Soy. Holly geeft aan dat de manier waarop het aanzoek gaat haar niks uitmaakt. “Dat mag van mij gewoon in joggingpak in de woonkamer”, stelt de actrice.