Speciaal voor jullie selecteren wij regelmatig de knapste mannen van het land en onderwerpen we hen aan 5 vragen over hun leven, hun denkwijze en hun visie op vrouwen. Deze keer: Christoffel Mesman.

Christoffel Mesman is 27 jaar en eigenaar van online magazine TSOM.nl. Ofwel The State of Mind. Daarnaast staan wij er niet van te kijken dat Christoffel ook regelmatig modellenwerk werk doet en een inspiratie is voor andere mannen op het gebied van stijl. Tussen al zijn werkzaamheden door is hij ook nog bezig met het afronden van zijn studie en toen wij vorige week de kans kregen tijd door te brengen met deze man, vroegen we hem voor jullie meteen zijn lange T-shirt van het lijf.

Wakker worden met jou lijkt ons al een feestje op zich. Maar als jij wakker zou mogen worden met een superkracht, welke zou dat dan zijn?

Dan zou ik wel wakker willen worden met eindeloze energie.  Er zijn bepaalde mensen die altijd te veel energie hebben en overal zin in hebben, ongeacht hoe slecht een plan ook klinkt. Dat lijkt me wel wat. Een soort AHDH als superkracht, of telt dat niet? Het wordt natuurlijk door veel mensen als een stoornis gezien, ik denk echter dat het een zegen is. De meest succesvolle mensen die ik ken hebben AHDH.

Toch zul je moeten roeien met de riemen die je hebt. Zo’n man als jij heeft vast meer te doen dan er uren in een etmaal zitten. Hoe begint zo’n drukke man zijn dag?

Eigenlijk ben ik best wel strikt voor iemand die geen baas heeft aan wie die zich hoeft te verantwoorden. Elke morgen sta ik om 06.45 uur op, neem ik een korte douche en eet ik een ontbijtje. Dan haal ik om 07.30 als de Coffee Company onder m’n huis open gaat een cappuccino en wandel ik naar de sportschool voor een workout. Zo’n ochtend workout zorgt ervoor dat ik de rest van de dag genoeg energie heb en scherp ben. Ik streef ernaar om om 10 uur ergens achter een desk te zitten. Waar dat is maakt niet zo heel veel uit, zolang er goede koffie is. Dan ga ik door mijn mail en schrijf ik de eerste artikelen van de dag.

Je doet dus van alles tegelijk: The State of Mind, modellenwerk en studeren. Als je terug kijkt op de afgelopen periode uit je leven, wat is dan voor jou het mooiste moment?

Dat is nog niet zo’n makkelijke vraag. Afgelopen maanden zijn voor mij sowieso heel tof geweest. Ik ging van hoogtepunt naar hoogtepunt. Zo werd ik voor modellenklussen naar de meest mooie plekken op aarde gevlogen: denk aan Ijsland, Hong Kong en Vietnam. Na zo’n klus ging ik even met vrienden uit de crew zonder motorrijbewijs op de motor een weekje door Vietnam rijden. In de avond gingen we dan opzoek naar een hostel om vervolgens uit te rusten.  Lekker met een biertje in een hangmat onder de palmbomen en een sterrenhemel. Dat zijn toch echt wel gouden dagen die mij altijd bij zullen blijven. En eigenlijk staan er alleen nog maar mooiere dingen op de planning. Daarom besef ik mezelf hoe gelukkig ik mag zijn dat ik dit allemaal mag doen.

Je zegt dat er nog mooie dingen op de planning staan, maar wat is jouw ultieme carrièredoel?

Mijn ultieme doel is vrij zijn: om voor niemand te hoeven werken behalve voor mijzelf. Ik geloof sowieso niet in ‘voor’ mensen werken, alleen maar in ‘samenwerken’. Vroeger wilde ik rijk worden maar dat heeft nu een andere betekenis voor mij gekregen dan dat het toen had. Ik ben nu al rijk terwijl ik echt nog geen 6 nullen op mijn rekening heb staan. Daar ben ik natuurlijk wel aan het werken. Een concreter carrièredoel voor nu is toch wel het wereldje van de magazines goed opschudden. De wereld van de geprinte media gaat niet echt mee met de tijd en als ze daar niet snel iets aan doen worden deze magazines ingehaald door jonge mensen die online veel meer media impact hebben. Dat gebeurt nu al veel. We leven echt in een tof tijdperk waar heel veel kansen liggen voor mensen met ambitie en daar speel ik dan ook graag op in.

De wereld van een man is niet compleet zonder een vrouw. Welke kwaliteit in een vrouw bewonder je het meest?

Ik vind het mooi als een vrouw ambitieus is en voor haar doelen gaat, maar wel genoeg tijd maakt om tijd samen door te brengen. Ik hou niet van die onmogelijke vrouwen die nooit tijd hebben. Ook vind ik het heel aantrekkelijk als iemand vol passie, vrolijk en met veel interesse in het leven staat. En sowieso moet ze eerlijk zijn, altijd. No matter what.

Wil jij meer Christoffel? Volg hem dan hier op Instagram.