Over avontuurtjes in de slaapkamer fantaseren: doen we allemaal. Zo hebben mannen bepaalde fantasieën, maar ook vrouwen hebben wilde en stomende gedachtes. Wie dacht dat vrouwen dit niet hadden, heeft het goed mis. Benieuwd? Dit zijn de zes spicy dingen waar vrouwen over fantaseren. Enne, ze zijn niet kindvriendelijk…

fantasie vrouwen
Bron: Fifty Shades Freed

1. One night stand met een onbekende

Vrouwen vertellen vaak dat ze de liefde niet willen bedrijven totdat zij degene beter hebben kunnen leren kennen, maar in de realiteit is dat helemaal het tegenovergestelde. Vrouwen zijn dol op het one night stand concept en gewoon even wat pret hebben, zonder enige verantwoordelijkheid. Het idee om te vrijen met iemand die je niet kent, betekent dat je geen geschiedenis met degene hebt, maar daarentegen ook geen toekomst. Ideaal als je simpelweg even zin hebt.

Achteraf ongemakkelijke momenten? Dat zal niet gebeuren. Als goed is zal je deze persoon nooit meer zien en heb je gewoon een gezellig avondje (of misschien wel een hele nacht) met elkaar gehad. Geen verantwoordelijkheden én de mogelijkheden zijn eindeloos. Ideaal, nietwaar?

2. Een avontuurtje in de slaapkamer met een vrouw – of twee

Een avontuurtje in de slaapkamer met een vrouw, of misschien wel twee. Maak er meteen een triootje van. Dit is iets wat op de bucketlist staat van een heleboel vrouwen en is daarom een fantasie die we in dit rijtje, niet konden laten. Het is en er blijft hier een taboe rondom hangen, maar vele vrouwen zijn hier benieuwd naar. Misschien alleen met een vrouw, of misschien wel met twee. Of simpelweg een triootje met je partner en een andere vrouw.

Tip: overwegen jij en je partner een trio? Mocht dat de allereerste keer voor jullie zijn, dan is het natuurlijk fijn als het meteen soepel verloopt. Enne, dat het daarbij geen schade aanricht aan jullie liefdevolle relatie. Maak daarom goede afspraken met elkaar, stel grenzen aan en lees je online in over hoe je zo’n eerste keer met een extra speler, soepel laat verlopen.

3. Gedomineerd worden

Niet geheel passend binnen deze feministische generatie, maar des te spannender. Vrouwen willen maar één ding: gedomineerd worden. Denk hierbij aan de iconische film Fifty Shades of Grey, maar vergeet daarbij niet ook 365 days. Bondage, dominantie en een minnaar die geobsedeerd is… dat is een fantasie wat vrouwen op gang brengt – en dat zal altijd zo blijven. Vrouwen kopen deze boeken, kijken naar deze films en vervolgen het verhaal in hun eigen hoofd.

Wie wil nu niet een man die de vrouw kan gooien, omdraaien en wat ruiger doet in bed? Een klein beetje romantisch moet het natuurlijk wel blijven. Maar een hand rondom de keel, trekken aan haren en hier en daar wat geklets, daar wordt een vrouw helemaal wild van.

4. Veilig in bed? Nee, doe maar in het openbaar

Waarom tussen de lakens duiken, als je ook in de nacht, in een speeltuin of misschien achter een gebouw een stomend momentje kunt creëren? Veel vrouwen fantaseren over een stoeipartijtje in het openbaar. Niet om daadwerkelijk betrapt te worden, maar om de adrenaline te voelen, dat de mogelijkheid er wel is.

Tuurlijk willen ze niet door een vrouw gezien worden die simpelweg haar hond aan het uitlaten is en ze willen al helemaal niet dat de politie hun betrapt. Maar de kans om betrapt te worden is er wel en dat geeft de vrouw een wild gevoel. Het is spannend, anders en iets wat je niet vaak hoort.

5. Een vijfsterrenhotel experience

Vrouwen fantaseren ook over een vijfsterrenhotel experience, wat houdt in: luxe lakens op een extra groot bed, gekoelde champagne geserveerd met aardbeien door de roomservice, een smetteloze grote douche en een open haard wat je blote lichaam wel warm houdt. En als er geen open haard is, maken jullie elkaar wel warm ;). Wie wil dit nu niet? Veel vrouwen fantaseren hierom, want het zal niet bij één, geen twee en ook geen drie keer rollebollen houden.

Enne, om de fantasie nog groter te maken: veel vrouwen vinden het ook geweldig om dan een rollenspel te doen. Jullie ontmoeten elkaar in de bar van het hotel. Jullie zien er beide ondeugend en elegant uit, aan de hand hebben jullie beiden een martini vast en jullie doen alsof jullie elkaar net hebben leren kennen. Voor je het weet, belanden jullie boven (nog steeds in het rollenspel) om de avond daar verder voort te zetten.

6. Meer dan een avontuurtje: de liefde bedrijven met een geliefde

Als laatste fantaseert elke vrouw, maar dan ook écht elke vrouw, om de liefde de bedrijven met een geliefde. En dan niet zomaar een geliefde, maar de grote liefde, je soulmate. De grote liefde die haar een hoogtepunt kan geven. Want eh… zo’n 10% van alle vrouwen heeft nooit een hoogtepunt kunnen bereiken. En een heleboel vrouwen, hebben het wel eens ervaren, maar na die keer, nooit meer. Er zijn zelfs vrouwen die in een huwelijk van tientallen jaren zitten en alsnog, geen hoogtepunt bereiken tijdens het vrijen. Ze weten wel dat zulke goede bed avonturen bestaan, maar hebben het simpelweg niet.

Daarom fantaseren vrijwel alle vrouwen over zo’n persoon. Een geliefde die tijd met haar doorbrengt, van haar houdt, om haar geeft, haar streelt en precies weet wat hij moet doen om haar tot het punt te laten komen. Ze heeft deze geliefde misschien (nog) niet in haar leven, maar ze fantaseert er wel over.