Er gaat niets boven een portie dirty talk via WhatsApp. Ben je inspiratieloos of wil je je lover eens op een andere manier verrassen? Kies er dan voor om een berichtje in te spreken in plaats van te typen. Want met deze drie spicy voice memo’s ga je je partner sowieso verrassen.

Spicy voice memo’s

Of je nu al een tijdje een relatie hebt of nog maar kort aan het appen bent met je crush, jullie vinden het sowieso geweldig om elkaars stem te horen. Sowieso zijn voice memo’s net iets persoonlijker – en kunnen ze niet op de verkeerde manier opgevat worden. Hoe dan ook: voice memo’s zijn niet alleen hartstikke efficiënt, ze kunnen ook onwijs sexy zijn. Wij geven je drie spicy ideetjes:

1. Omschrijf jullie laatste avontuurtje samen

Wanneer hebben jij en je lover voor het laatst het bed gedeeld? Grote kans dat jij het je nog enorm goed kun herinneren. Vertel aan de ander wat je er zo fijn aan vond, wanneer je tot je hoogtepunt kwam en wanneer je het over zou willen doen. Geloof ons: dit is opwindend.

2. Complimenteren maar

Een complimentje over het lichaam van je crush of een positief verhaal over hoe trots je op hem of haar bent is natuurlijk onwijs lief. Maar wist je dat een compliment via een voice memo enorm anders kan overkomen? Je kunt dit natuurlijk net zo spicy maken als je zelf wil 😉

3. Wat heb je aan?

Vertrek je naar een feestje en heb je jezelf mooi aangekleed? Grote kans dat je dan een foto naar je lover stuurt om dit te laten zien. Dit kan je echter ook via een voice memo delen. Vertel wat je draagt – en vergeet uiteraard het lingeriegedeelte niet.

Uiteraard is het belangrijk om aan te voelen of deze portie dirty talk via een voice memo bij je past. Maarre, wij raden zeker aan om het eens te proberen 😏

Lees ook: Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd