Al jaren waren er speculaties maar het is nu officieel: er komt een spin-off van de populaire serie Gossip Girl. The Hollywood Reporter laat weten dat dit te zien zal zijn bij de streamingdienst genaamd HBO Max.

spin off gossip girl FEM FEM

Hey Upper East Siders, acht jaar na de originele serie is geëindigd keert het weer terug. De nieuwe serie, wat vooralsnog nog geen naam heeft, komt wederom weer van de makers Josh Schwartz en Stephanie Savage en ze zullen in totaal tien afleveringen maken.

Gossip Girl spin-off

Showrunner Joshua Safran laat aan de Hollywood Reporter weten dat het iets is waar ze het al jaren over hebben gehad. Iedereen die onderdeel was van het programma was er zo verliefd op en hebben zo’n geweldige tijd gehad, dat het eindelijk tijd was om er weer iets aan te doen. De spin-off speelt zich acht jaar na de laatste aflevering van Gossip Girl af, en volgt een nieuwe groep rijke New Yorkse tieners.

Helaas zullen we Serena en Blair en the rest of the gang niet terug zien, maar dat wil niet betekenen dat deze spin-off niet net zo scandaleus zal worden als zijn voorganger.

HBO Max

HBO Max is overigens een streamingdienst van WarnerMedia en zal in 2020 worden gelanceerd in Amerika. Het is dus helaas ook nog niet bekend of dit naar Nederland zal komen. Wat we verder wel al weten over HBO Max is dat onder andere Friends en Pretty Little Liars daar naartoe gaan verhuizen.