Stof weghalen kan soms een vervelend klusje zijn, vooral wanneer je het per ongeluk overal naartoe laat waaien. Maar met deze handige tool is dat verleden tijd. Volgens TikTok is de spons van Wibra dé manier om stof weg te halen!

scrub daddy duster

Stof weghalen

Niemand zit te wachten op een stoffig huis, maar we weten ook allemaal hoe onhandig afstoffen soms is. Soms krijg je het niet allemaal in één keer weg, kom je er niet goed bij of verspreid je het per ongeluk over je hele huis. Daarnaast is het ook gewoon een beetje een vies klusje, dat we vaak tot het laatste moment uitstellen. Maar nu gaat er een spons van Wibra viral op TikTok, dat al je stof in één keer weg zou vegen!

Spons van Wibra

De spons van Wibra die momenteel viral gaat, is de Scrub Daddy Duster. Anders dan de veelzijdige spons van Wibra die een tijdje geleden al rondging, is deze dus specifiek bedoelt om stof mee weg te halen. TikTokker Suus Boonstra (@suus.boonstra) deelde de video op TikTok, die inmiddels al ruim 800.000 weergaven en 40.000 likes. “Ren naar de Wibra voor de Damp Duster”, schrijft ze bij de video. Het lijkt op een normale spons, alleen zitten er een soort ribbels aan. Voordat je ‘m gebruikt, moet je de spons even natmaken onder de kraan. Zodra je dit hebt gedaan, kun je hem gaan gebruiken. Stoffig bureau? Haal de spons er overheen en hij is schoner dan ooit tevoren! Hij kost maar €4,49 en het is iedere cent waard. Maar kennelijk zijn wij dus niet de enige die deze mega handige spons zijn gaan inslaan; momenteel is die online namelijk uitverkocht. Dus wees er snel bij wanneer die weer op voorraad is!

@suus.boonstra Zooo fijn! #scrubdaddy #dampduster #stof #schoonmaken #cleantok ♬ Flowers – Miley Cyrus

Lees ook: Het internet gaat los over deze spotgoedkope Wibra-spons