Ben je nou een beest in de slaapkamer, maar vind je het lastig om een hoogtepunt te bereiken? Say less, deze sport zorgt voor een intenser hoogtepunt tussen de lakens. Enne, je kan nu zo de deur uit om het meteen te beoefenen!

Sport voor intenser hoogtepunt slaapkamer

Waarom sporten voor een betere vrijpartij zorgt

Laten we beginnen met sporten. Sporten is niet alleen goed voor je figuur, maar het is ook goed voor je slaapkamerleven. Je uithoudingsvermogen wordt beter, je wordt leniger en je maakt enorm veel endorfines aan: allemaal factoren die bijdragen aan betere bedavontuurtjes.

Ook is het bewezen dat regelmatig sporten, voor meer zin in sexy time zorgt. Door te sporten krijgen vrouwen, maar ook mannen, uit onderzoek meer zin in een potje en krijgen beide partijen een intenser hoogtepunt. Een work-out kan in feite dus werken als een natuurlijke viagrapil. Lichamelijke inspanning zorgt er namelijk voor dat je meer testosteron aanmaakt. En een hoge testosteronspiegel kan ervoor zorgen dat je meer zin krijgt.

Ook komen tijdens je exercise endorfines vrij: dezelfde stofjes die door je lijf gieren tijdens sexy time. Hoe vaker je dit stofje aanmaakt, hoe makkelijker je opgewonden raakt. Oeh! Maar er is één specifieke sport waar je in de slaapkamer uiteindelijk voordelen uit kunt halen. En dat is…

Hardlopen

Je hebt het goed gelezen, haal je hardloopschoenen maar vast uit de kast. Als je ultiem wil genieten van een hoogtepunt, moet je lekker gaan hardlopen. Enne, hoe langer je hardloopt, hoe beter het moment in de slaapkamer.

Tijdens het onderzoek werden twee groepen onderzocht. De ene groep rende een week lang meer dan 19 kilometer en de andere groep minder dan 19 kilometer. Bleek dat bij de langeafstand hardlopers 28 procent een beter hoogtepunt kreeg. En een derde deel ervaarde het zelfs intenser. Dit was de groep die het meest had gerend.

Maar hoe dan?

Een vraag die we ons ook al stelden: maar hoe kan dat? Wij hebben het antwoord voor je: door het hardlopen worden je bekkenspieren sterker. Hierdoor stroomt het bloed makkelijker naar de vitale delen van je lichaam, zoals je poes. En obviously wordt je sowieso zelfverzekerder wanneer je hardloopt. Je bent bezig met je lichaam en je voelt je sterk. Die zelfverzekerdheid helpt dus ook mee aan het bereiken van een hoogtepunt. Hit the gym!