Dat we allemaal massaal naar de sportschool gaan, of überhaupt onze sportregime aanpassen, zodra het zonnetje buiten schijnt is een feit. De zomer komt er aan en dan wil je het liefst zo fit (en laten we eerlijk wezen: slank) mogelijk zijn. Maar die motivatie om te sporten, die blijft soms wel tricky. Tot nu, want wij hebben jouw ultieme sportbuddy ontdekt.

Femfem_samsung_armband_02

Gear Fit2 Pro

Dus je wilt fit worden voor de zomer maar kan daar wel een klein beetje hulp bij gebruiken. Dan stellen we je graag voor aan de Samsung Gear Fit2 Pro, dé sporthorloge die jou op vier manieren weet te motiveren om te sporten. En ook handig om te weten, hij is waterbestendig (tot 50m) dus ook ideaal voor iedereen die eerder in een zwembad te vinden is dan een rondje Vondelpark.

1. UA Record

Dit houdt bij hoeveel je beweegt, slaapt en sport in één overzichtelijk dashboard met informatie over je gezondheid en conditie.

2. MapMyRun

Vooral handig voor iedereen die houdt van fietsen en hardlopen want hier kan je je routes plannen en volgen met realtime-kaarten en alles wordt geregistreerd.

3. My Fitness Pal

Laten we vooral niet vergeten dat voeding ook een cruciaal onderdeel is wil je afvallen of fitter worden. My Fitness Pal helpt je slimmer eten en gezonder te leven door de calorieën die je binnenkrijgt en verbranding bij te houden.

4. Endomondo

Soms is het makkelijker om gemotiveerd te worden wanneer je samen met iemand sport. Door middel van Endomondo sluit je je aan bij een internationale community van fitnessliefhebbers en bereik je moeiteloos je gepersonaliseerde trainingsschema’s.

Femfem_samsung_armband_03

Elke beweging telt

Of je nu een rondje aan het hardlopen bent, aan het dansen op een vrijdagavond met vriendinnen of op zondag ergens een markt afstruint: de Gear Fit2 Pro houdt alle bewegingen die je op een dag maakt scherp in de gaten. Ook wordt je hartslag voortdurend in de gaten gehouden met hartslagzones zodat je slimmer kunt en gaat sporten en bewegen.

Femfem_samsung_armband_01 Freshhh_samsung_oordopjes_02

De juiste playlist

Een persoonlijke must wat betreft sporten als het aan mij vraagt is dat ik muziek heb om naar te luisteren. Muziek motiveert je ook en de Gear Fit2 Pro heeft een ingebouwde Spotify app waardoor je naar je workout playlist kan luisteren (ook offline) zonder je telefoon mee te hoeven nemen. Het beste is zelfs als je dit doet in combinatie met de Samsung Gear IconX fitness oordopjes. Dit zijn draadloze oortjes waardoor je nog meer vrijheid hebt in het bewegen.

Samsung_oordorpjes_armband

Gear IconX

De Gear IconX-oordopjes werken als standalone mediaspelers als je muziek uploadt vanaf je telefoon waardoor je telefoonloos kunt sporten. Je kan het ook zien als een vorm van een ingebouwde coach. Het is ook vooral heel makkelijk in zijn gebruik. Zo tik je één keer op de oordopjes voor play of pause, twee keer als je naar een volgend nummer wilt of om op te nemen wanneer je wordt gebeld, drie keer om weer terug te gaan naar een vorige nummer, klik en hold om een telefoontje te negeren en omhoog en omlaag swipen als je het geluid harder of zachter wilt hebben.

Kortom, de Gear Fit2 Pro en de Gear IconX fitness earbuds worden jouw ultieme workout buddies. Wedden dat je binnen no time een killer summer body hebt!