Iedereen houdt van goedkope musthaves, vooral als het gaat om make-up. Het liefst willen we alle viral producten kopen. Alleen als je dat doet, gaan al je centen op. Speciaal daarvoor zijn er dupes, oftewel bijna hetzelfde product maar dan in een goedkopere versie. Veel TikTokkers zijn zo lief dat ze nieuwe dupes met de wereld te delen. Hier is een dupe die jij niet aan je voorbij kan laten gaan.

Olie voor op je lippen

De Dior Lip Glow Oil, wie wil ‘m nou niet. Deze gloss is zo populair vanwege de natuurlijke kleur en fijne formule. Daar komt nog bij: het product heeft ook nog eens een fijne applicator. Dacht je dat dit alles was? De Dior Lip Oil ruikt ook nog eens heerlijk. Maar uhmm, de prijs van €39,- is niet zo perfect. En tuurlijk hebben wij meiden het er alsnog voor over, maar het kan altijd goedkoper! Op TikTok gaat er een dupe rond van deze musthave. De Catrice Glossy Lip oil.

@mangomoniica Replying to @klea this is an amazing dupe for the Dior lip glow oil✨ #dupes #makeupdupes #makeupdupesforhighendproducts #diorlipoil #diorlipoildupe #diorlipglowoil #diorlipoilcherry #highendmakeupdupe #makeupreview #affordablemakeup #catricecosmetics #catricelipoil #viralmakeup #tiktokmademebuyit #mangomoniica @Dior @catrice.cosmetics ♬ original sound – Sean Anthony 🌟

De lipgloss van Catrice heeft precies hetzelfde effect als die van Dior. Net als de lip olie van Dior ruikt die van Catrice amazing. De Glossy Lip Oil komt in verschillende fruitkleuren en geuren. Als applicator heeft de olie wel een wat dunner kwastje, maar alsnog brengt-ie fijn aan. De Dior Lip Glow Oil is een liefhebber doordat-ie zo licht is. In de reacties laten gebruikers weten dat de Glossy Lip Oil van Catrice wel iets zwaarder aanvoelt op je lippen, maar alsnog is het ‘de’ beste dupe ooit. Verder is iedereen gek op de kleuren en zie je bijna geen verschil tussen de twee varianten.

Very cheap

En nu komt het – tromgeroffel – de dupe van de Dior Lip Glow Oil kost maar liefst €3,99 bij de Kruidvat. Net als alle andere dupes zijn ze heel snel uitverkocht. Dus honey, ren zo hard als je kan naar de dichtstbijzijnde winkel en schaf deze musthave aan.