Vind jij de nagelsalon steeds duurder worden en wil je je nagels toch liever zelf doen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Lidl verkoopt nu namelijk een 200-delige nagelstudioset voor een betaalbare prijs.

nagelstudioset van lidl
Bron: Lidl

Lidl nagelstudioset

Houd je ervan als je nagels er schoon en verzorgd uitzien? Of vind je het gewoon leuk om je eigen nagels mooi te maken? Momenteel verkoopt Lidl een nagelstudioset. Het bespaart je een hoop geld en het is ook nog eens een leuk om te doen. Dit kan dus een leuke bezigheid zijn. Met de nagelstudioset van Lidl kan je eindeloos de mooiste nailart creëren, want de set bestaat uit maar liefst tweehonderd delen.

Productbeschrijving

De nagelstudioset van Lidl is online verkrijgbaar en in de winkel. Normaal kost alleen een nagellamp al rond de €40, maar nu heb je zo’n lamp en nog eens alle tools die je voor je nagels nodig hebt erbij. En dat voor maar €19,99! Je hebt nu dus een volledige set voor de helft van de prijs. Bij de set zijn in totaal 217 tools inbegrepen. Je hebt de basics zoals nagelvijlen, een slijpblok, bokkepootje en nagelolie. Als je van lange nagels houdt dan zal je dit vast leuk vinden, want je krijgt er namelijk honderd stuks aan nageltips. En je krijgt er zelfs een handige nagelsnijder bij om de nagels mee af te knippen.

De nagellamp kan je instellen in drie verschillende standen (90, 150 en 240 seconden)  Wat ook heel leuk is, is dat je er een spot swirl-applicator bij krijgt. Daarmee kan je de mooiste nailart creëren. Maar als je eerder gaat voor een basic clean nail look, bij de set komt er ook een witte nagellak gel bij om een french manicure mee te creëren. Op de website van Lidl staat er een overzicht over de nagelstudioset. Wees er snel bij, want het is namelijk een actie. Dus loop niet, maar ren naar de Lidl!

Lees ook: Deze nageltrends ga je dit voorjaar heel veel zien