Weet jij waar je het afgelopen jaar het meest naar hebt geluisterd op Spotify? Spotify heeft het allemaal voor je bijgehouden en in een mooi overzicht gestopt. Wil je weten wie je nummer 1 artiest is en van hoeveel podcasts je hebt genoten? Je ziet het allemaal in je Spotify Wrapped van dit jaar! En bonus: je kan ook zien wat je de afgelopen decennium het meest hebt gedraaid!

spotify wrapped FEM FEM

Spotify Wrapped

Sinds 2017 check ik elk jaar mijn Spotify Wrapped. Dit is een overzicht van alle liedjes en artiesten waar jij in het desbetreffende jaar van genoten hebt. Dit jaar is je overzicht extra speciaal, er zit namelijk ook een overzicht van je decennium in. Met flashy kleuren en een coole slideshow wordt je bijvoorbeeld verteld waar je elk seizoen naar hebt geluisterd of welke landen zich allemaal in je ‘Vind ik leuk’ bevinden. Ten slotte krijg je van Spotify nog een cadeautje: de allerleukste afspeellijsten met je favoriete liedjes van het afgelopen decennium.

Spotify-Wrapped FEM FEM

Ook heeft Spotify als bonus voor iedereen verschillende afspeellijsten toegevoegd. Zo kan je bij ‘Onsterfelijke artiesten’ genieten van alle artiesten die in dit decennium overleden zijn zoals David Bowie en Prince. Ook de afspeellijst ‘Probeer deze maar eens te vergeten’ is een echt juweeltje. Spotify beschrijft deze one-hit wonders als liedjes die we de komende 10 jaar niet zullen vergeten.

Heb jij je Spotify Wrapped al gecheckt?