Dat UGGs weer helemaal in zijn, heb je vast wel meegekregen. In de modewereld worden ze weer massaal gedragen en stiekem zijn wij er ook enorm fan van. Een nadeel van deze iconische schoen is alleen dat ze niet heel geschikt zijn voor dit koude, natte weer. Gelukkig is daar een oplossing op bedacht: er is nu namelijk een spray op de markt die je UGGs waterproof maakt!

Fashion statement

Jáááren geleden werden ze al massaal gedragen: de iconische UGGs. Bijna iedereen liep rond in een paar van deze iconische schoenen, totdat ze ineens uit de mode verdwenen. Inmiddels zijn er al weer een aantal jaar voorbij en werden ze eigenlijk alleen nog als fashion statement gedragen. Hierdoor zijn er duidelijke groepen ontstaan: de mensen die van UGGs houden, en de mensen die er een hekel aan hebben. Wij horen in ieder geval bij die eerste groep, maar er is één probleem met deze iconische schoen: ze zijn niet waterdicht.

Spray om je UGGs waterproof te maken

Gelukkig zijn wij niet de enigen die met dit probleem rondlopen. Er is namelijk een geniale oplossing voor bedacht! Het merk Piggy Proof heeft een spray ontwikkeld om je UGGs waterproof te maken. Oké, het is niet specifiek voor deze schoenen gemaakt, je kan het namelijk op al je schoenen, kleding en meubels sprayen. Deze spray stoot water en vocht af, wat ervoor zocht dat je UGGs – of andere schoenen – een stuk schoner blijven én er geen water doorheen dringt tijdens deze natte dagen.

De spray werkt op eigenlijk iedere soort stof die je je kan bedenken. Denk aan katoen, denim, linnen, canvas, nubuck, suède, satijn, mesh, zijde, wol en tweed. Je kan deze spray voor slechts €34,95 scoren bij Bol.com! Tip van ons: spray je schoenen iedere drie maanden opnieuw in, om ervoor te zorgen dat ze waterdicht blijven ;).