Op vakantie gaan én er nog eens voor betaald krijgen? Het klinkt als een grap, maar reisorganisatie Days Inn by Wyndham is doodserieus. Met deze droomstage reis je voor twee weken door heel Amerika en krijg je hier maar liefst $10.000 voor! Dat is nog eens een bovengemiddelde stagevergoeding!

@pinterest
@pinterest

Sunternship

Days Inn heeft vele hotels op haar naam staan, waaronder één in Rotterdam. Dat de reisorganisatie graag mensen voorziet van luxe en een geweldige trip, blijkt ook uit de stagepositie die ze aanbieden. De zogenoemde ‘sunternship’ (sun-internship) laat je namelijk aankomende zomer twee weken naar de meest zonnige hotspots van de United States reizen. Deze stage is het tegenovergestelde van onbetaald. Niet alleen het verblijf en de vluchten worden gratis voor je geregeld – je krijgt ook nog eens een salaris van $10.000! Verder krijg je elke dag 250 dollar om in de buurt te reizen, zodat je elke locatie op z’n best kan verkennen. Ook kun je gebruik maken van de Wyndham Rewards Diamond membership, waardoor je vroeger kunt inchecken en later kunt uitchecken. Beste. Stage. Ooit!

Taken

Natuurlijk moet je op je stage wel wat doen. Je zou denken dat hier het addertje onder het gras komt, maar niks is minder waar. Je taak is namelijk om zo veel mogelijk mooie foto’s en filmpjes te maken van de locaties. Deze zullen worden gebruikt op de website en social media kanalen van Days Inn. Zo zul je de ultieme bucket list maken en hier andere reizigers mee inspireren. Dat is nog eens wat anders dan koffie zetten…

stage amerika
@pinterest

Bye Bye

Oké, hier is dan de tegenslag: je fotografie en storytelling skills kunnen dan nog zo goed zijn, om je aan te melden voor deze stage moet je een inwoner in de U.S.A. zijn. Bye bye beste stage ooit… Een pluspunt: er was maar plek voor één ‘suntern’ dus de kans was sowieso al heel klein.

Mocht je nog interesse hebben in een stage, bieden wij bij FEM FEM ook een redactie stage aan voor augustus/september 2021! Hoewel we je geen €10.000 kunnen aanbieden, krijg je wel een stagevergoeding en kun je heel veel ervaring opdoen met het schrijven van artikelen!