Zin in iets nieuws in de slaapkamer? Iets nieuws om je leven tussen de lakens een boost te geven? Dan is het tijd dat jij en je lief standje 68 gaan proberen. Niet zo bekend als de befaamde 69, maar ze zeggen dat het minstens net zo lekker is.

standje 68
Bron: After

Alles wat je wilt weten over standje 68

Als je groot fan bent van standje 69 ga je deze al helemaal leuk vinden. Maar ook als je standje 69 helemaal niks vindt, is dit standje gemaakt voor jou. Je ligt er een stuk relaxter bij. Weten hoe het werkt? Wij leggen het je uit.

Standje 68

Laat me standje 68 introduceren; hét standje waarbij je super comfortabel ligt en ultiem kan genieten. Je moet het zien als een variant op de populaire 69, maar dan zonder elkaar tegelijkertijd oraal te bevredigen. Ideaal want zo ben je niet constant bezig met na te denken of je het wel goed doet, en of je partner het fijn vindt. Maak je hoofd leeg, en genieten maar!

Hoe werkt het standje?

Eén persoon gaat op zijn rug liggen. Zorg ervoor dat zijn knieën gebogen zijn en zijn voeten plat liggen op het bed. De ander persoon gaat hier bovenop liggen, andersom zoals we gewend zijn bij het klassieke standje 69.

Het enige verschil is dat je nu met je hoofd naar boven kijkt. Je ligt dus met je rug op de buik van de ander met je billen op de borst en je hoofd tussen de dijen. Zo lig je er dus super relaxed bij, maar kunnen jullie ultiem genieten van elkaar. Vergeet niet te genieten, en af te wisselen natuurlijk. Klinkt het een beetje ingewikkeld? Laten we het iets makkelijker voor je maken:

Beeld via Pinterest
Bron: Pinterest

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor in de slaapkamer? Ontdek dan hoe je een wild partijtje initieert met je lover.