Je sterrenbeeld zegt veel over hoe je bent. Zo schreven wij eerder over welke sterrenbeelden het beste in bed zijn, en wat de beste plek is om te rollenbollen volgens je sterrenbeeld. Maar wat is volgens je sterrenbeeld het beste standje? Wij zochten het voor je uit, ga jij ‘m vanavond proberen?

dit standje past het best bij jouw sterrenbeeld
Bron: After

Steenbok

Een Steenbok neemt graag de touwtjes in eigen handen, en daarom is dit standje perfect voor jou. Laat je lover achterover liggen en verwen hem met het reverse cowgirl. Hiha!

Waterman

Jij bent een ontzettende control freak, maar gaat wel op je doelen af. Je wil je lover verwennen, maar tegelijkertijd wil jij ook verwend worden. De 69 past daarom perfect bij jou! Op deze manier kunnen jullie elkaar lekker vewennen.

Vissen

Vissen, jullie houden het graag stijlvol, een echte romanticus. Laat je lover op het bed of een stoel zitten. Zit op zijn of haar schoot met jullie gezichten naar elkaar toe. Zo kunnen jullie elkaar aankijken, en elkaar stevig vasthouden. Extra tip: creëer wat meer sfeer door kaarsjes aan te zetten, super romantisch!

Ram

Een Ram houdt van avontuur, en ruwe bedavontuurtjes. Het perfecte standje voor jou is dan ook niks anders dan de Doggy stijl Maar dan staand. Het is al een leuk standje, maar door rechtop te staan, maken jullie het nog alleen maar beter. Lekker hard ketsen.

Stier

Het ideale standje voor een Stier is missionaris. Je houdt van zekerheid, en kan een tikkeltje lui zijn. Maar dit standje hoeft helemaal niet saai te zijn, gewoon oud en vertrouwd, precies hoe jij het fijn vindt. Geef het een nieuwe draai door je benen in de nek van je lover te leggen. Moet je eens opletten hoe diep het komt.

Tweelingen

Tweelingen zijn energiek en fantasierijk, maar ook snel verveeld. Een vluggertje is dan ook perfect voor jou. Het perfecte standje voor jou: de ballerina. Sta op een been met je gezicht naar je partner toe. Vouw je andere been om zijn middel en laat hem je vasthouden voor extra steun. Perfect voor onder de douche.

Kreeft

Je bent erg emotioneel en zoekt dan ook altijd een diepere connectie met jouw lover. De lotushouding is dus ook echt iets voor jou. Jij en je partner kunnen elkaar aankijken, en stevig vasthouden. Laat je liefje met gekruiste benen op het bed zitten, en ga er zelf bovenop zitten. Sla je benen vervolgens stevig om het lichaam van je partner.

Leeuw

Je bent heel zelfverzekerd, ook in bed. Het perfecte standje voor jou is dan ook cowgirl. Laat je lover maar naar je lichaam kijken, je bent er toch trots op! Hihaaa!

Maagd

Een Maagd heeft soms wat moeite om zichzelf bloot te geven, maar eenmaal op zijn gemak, is de Maagd niet vies van een beetje spanning in de slaapkamer. Het perfecte standje voor jou: lepeltje-lepeltje. Huid tegen huid.

Weegschaal

Als Weegschaal kan je soms een beetje lui zijn. Daarom is het standje 68 perfect voor jou. Bij dit standje likken jullie elkaar net als bij standje 69 elkaar, maar liggen jullie er iets relaxter bij. Ideaal en net wat comfortabeler!

Schorpioen

Een Schorpioen is het meest sensuele sterrenbeeld dat er is. Je bent bereid alles te proberen, en daarom heb je ook iemand nodig die het in de slaapkamer naar een hoger niveau kan tillen, letterlijk. Laat je lover je optillen en tegen de muur aan zetten. Sla je benen om zijn middel en je armen om zijn nek. Het standje vergt een beetje ervaring, maar dat moet geen probleem voor jou zijn.

Boogschutter

Een Boogschutter is overal voor in, is passioneel, maar heeft ook een wild side. Ze houden wel van een beetje avontuur. Verlaat daarom de slaapkamer en laat je lover je op de keukentafel of het aanrecht zetten. Sla je benen om zijn middel, en geniet!