Wat je go-to drankje bij de Starbucks is kan best wel veel zeggen over jou als persoon. Dit geldt natuurlijk ook voor onze favoriete celebrities, dus waarom niet hetzelfde drankje bestellen om er nog beter achter te komen wat voor persoon ze zijn? Wij vertellen je wat Kylie Jenner haar favoriete Starbucks-bestelling is!

kylie jenner starbucks bestelling
Bron: @kyliejenner

Druk leven

Van iemand met zo’n druk leven als Kylie Jenner zou je misschien verwachten dat ze een drankje vol met cafeïne zou bestellen. Ze is niet alleen moeder van Stormi en Aire, maar ze is ook nog de oprichter en eigenaresse van Kylie Cosmetics.

Maar Kylie bewijst het tegendeel, haar favoriete drankje is alles behalve een dubbele shot espresso. In plaats van een koffie gaat ze juist voor een ice tea, een stuk lager in cafeïne en zorgt daardoor ook voor meer energie en focus. Perfect dus voor iemand met een leven als Kylie Jenner.

De bestelling

Als je nou precies hetzelfde drankje wilt als Kylie moet je het volgende bestellen bij de Starbucks: een venti iced passion tango tea lemonade met drie pompjes frambozen siroop. Dit klinkt als een super zoet en heftig drankje, maar de combinatie van passion thee, limonade en frambozen zorgt voor een goede balans tussen zoet en zuur.

Kylie haar favoriete drankje kost in Amerika tussen de $3,75 en $4,25, het ligt er een beetje aan welke Starbucks je naar toe gaat. In Nederland is de prijs waarschijnlijk wel vergelijkbaar en zal omgerekend tussen de €3,50 en €4,00 liggen.

Lang geleden

We moeten wel zeggen dat de eerste keer dat Kylie het drankje deelde op Instagram in 2012 was. Dus of dit nu nog steeds haar favoriete drankje is of dat ze inmiddels weer een andere favoriet heeft, weet niemand. Maar als je van plan bent om toch de iced passion tango tea lemonade met frambozen siroop te bestellen weet je in ieder geval wel zeker dat Kylie dit drankje het waard vond om te delen met haar Instagram-volgers in 2012.