Stel je voor: een winterochtend, de stad gehuld in een zachte deken van sneeuw, en jij die ontwaakt met het besef dat avontuur wacht op het spoor. Eurostar, de hogesnelheidslijn van Europa, opent vandaag de deuren naar een winterwonderland met de lancering van hun fenomenale winterpromotie! Enne, geloof ons, dit is het dubbel en dwars waard.

stedentrip eurostar
Bron: @helenowen

Een stedentrip voor een prikkie

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje met je lover of quality time wilt doorbrengen met vriendinnen, Eurostar heeft de ideale stedentrip voor jou. Reis naar het bruisende Londen en geniet van de prachtige kerstverlichting, maak een romantische wandeling langs de Seine in Parijs, of ontdek het uitgaansleven in Antwerpen of Brussel. 

Voor slechts €39 reis je vanuit het hart van Amsterdam naar het sprookjesachtige Londen. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de samenwerking tussen Eurostar en Thalys kun je ook voor een prikje andere Europese schatten ontdekken. Parijs lonkt voor €35, Antwerpen straalt voor €29, Brussel betovert voor €29, en nog veel meer. Geen geld als je het ons vraagt!

Eurostar

Het beste van alles is dat Eurostar’s uitgebreide netwerk ervoor zorgt dat je gemakkelijk van stad naar stad kunt reizen zonder gedoe. Geen gedoe met luchthavens of lange wachttijden, maar gewoon instappen en genieten van het comfortabele interieur van de trein terwijl je door het prachtige Europese landschap rijdt.

Op het station word je verwelkomd met een snelle check-in en kun je zonder gewichtsbeperkingen reizen met je handbagage. Dit betekent minder stress en meer tijd om te ontspannen en te genieten van je reis. Met 75.200 tickets beschikbaar tegen spotprijzen is dit het moment om je dromen waar te maken. Dus stond dat vriendinnen tripje al lang op de planning, maar kwam het er maar niet van? Of heb je nog geen kerstcadeau voor je lover? Of wil je gewoon zelf even lekker ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan is dit een kans die je niet wil missen!

Dus trommel je reisgenoten op, pak je koffer in en laat de trein jou leiden naar prachtige winterbestemmingen. Boek nu je tickets via Eurostar en maak je klaar voor een onvergetelijke reis, of misschien wel meerdere reisjes!