Heb je een stedentripje naar Londen op de planning staan? Dan kan dat nu voor een heel leuk prijsje. Wij vonden dé ideale deal om je te verplaatsen naar de Engelse hoofdstad. Goed voor je portemonnee én goed voor het milieu. Wij praten je bij!

stedentrip naar Londen
Bron: Pinterest

Stedentripje naar Londen

Londen is dé ideale stad voor een leuke stedentrip. Er is meer dan genoeg te doen en te zien in de stad en het is in ieder jaargetijde te bezoeken! Zo is het in de herfst typisch Engels dankzij het weer, in de winter heel gezellig dankzij de vele kerstverlichting en in het voorjaar en in de zomer goed vertoeven door de aangename temperaturen. En het is ook nog eens lekker dichtbij!

Naar Londen met de trein

Normaal gezien zou je waarschijnlijk meteen een vliegticket boeken naar de Engelse hoofdstad, want dit lijkt de meest logische optie. Toch komt daar nu verandering in. Er komen namelijk steeds meer duurzame opties voor reizen, want de treinnetwerken worden uitgebreid. Je kunt nu dus ook met de trein naar Londen!

Voordelen van de trein

Je kunt dus bij de NS een retourtje naar Londen boeken. Buiten het feit dat dit leuker is voor je portemonnee, heeft een reisje met de trein nog veel meer voordelen. Zo reis je een stuk comfortabeler dan in het vliegtuig! Je kunt je telefoon gewoon aanhouden, hebt meer beenruimte en kunt je veel gemakkelijker verplaatsen. Daarnaast doe je er in totaal ook een stukje minder lang over waarschijnlijk.

Je zit dan wel vier uur en een kwartier in de trein, maar al het gedoe op het vliegveld achter en vooraf heb je niet. Tot slot zijn er meer dan genoeg opties. De trein gaat namelijk maar liefst vier keer op een dag! Genoeg keuze dus! Als je op een goed moment boekt én op tijd bent, kan dit al vanaf €94,-. Koopje!

Lees ook: Beleef Londen in stijl en overnacht in dit schitterende hotel