Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om te kijken naar het nieuwe jaar. Wat voor nieuwe dingen komen op je pad en wat voor mijlpalen zal je behalen? Dit sterrenbeeld heeft in ieder geval kans op nieuwe liefde.

sterrenbeeld nieuwe relatie 2023
Bron: To All The Boys I’ve Loved Before

Boogschutter 21 nov | 21 dec

Doordat je zo zelfverzekerd bent, straalt je in elke relatie die je hebt. Boogschutters zijn nieuwsgierig, dit laten ze ook zien op het gebied van liefde. Het is voor Boogschutter niet moeilijk om nieuwe relaties aan te gaan. Soms kan het wel mis gaan, omdat je iets te grote risico’s neemt.

In het jaar 2023 kan er verandering komen in de liefde. Dit hoeft niet per se te betekenen dat je een nieuwe relatie krijgt. Er kan ook verandering komen in je huidige relatie. Jij staat absoluut open voor nieuwe relaties die positiviteit met zich meebrengen want why not?

Single life

Als je single bent, zal je hoogstwaarschijnlijk een nieuwe relatie krijgen. Hier hoef je niet naar op zoek te gaan, maar het zal zelf op je pad komen. Je wil graag een nieuwe relatie, maar stiekem wil je de vrijheid die je nu hebt niet achterlaten. Maar gelukkig zal degene die je vindt ook op zoek zijn naar vrijheid. Hierdoor zijn jullie een perfect match want jullie geven elkaar de ruimte.

Verandering

Voor Boogschutters die in een relatie zitten, kunnen er veel veranderingen komen in hen relatie. De veranderingen kunnen goed uitpakken, maar ook veel ruzie veroorzaken in de relaties. Dit komt omdat je partner totaal niet aan de verandering heeft gedacht. Geef je partner de ruimte om te wennen aan de veranderingen.

Kortom, Boogschutters kunnen heel veel liefde verwachten in 2023. Amazing.