Black Friday is in full force en we weten allemaal wat ons te doen staat. Helaas is het geen goed idee voor alle sterrenbeelden om te gaan shoppen. Voor Waterman raden we aan om niet té veel geld uit te geven en je geld te bewaren.

horoscoop Waterman
Bron: @kimkardashian

Waterman jan 20 – feb 18

Hoe zwaar het ook is, het is voor Waterman toch niet zo’n goed idee om all in te gaan tijdens de Black Friday sales. We weten dat je best een dure smaak hebt, maar of het nu in je budget past is een ander verhaal. Ben je alleen maar aan het shoppen, omdat je andere frustraties wil verbergen? Dan is nu het moment om erover te praten en het niet op te kroppen. Als je van plan bent je hart te luchten, moet je wel opletten dat het niet aan een vriend is die het shoppen alleen maar zal aanmoedigen.

Onder de sterren van de maand november, zal je makkelijk van een vlieg een olifant kunnen maken. Let daar dus goed op. Praat erover en geef het een plekje. Maak het niet erger dan het werkelijk is.

Na de regen komt zonneschijn

Je weet wat ze zeggen, na de regen komt zonneschijn. En dat geld ook voor Waterman. Black Friday is misschien niet voor jou weggelegd, maar vanaf 27 november tot 20 december zijn de weken voor jou op het gebied van geldzaken.

Als je altijd hebt gedroomd een eigen business te starten, dan is dat het moment om ervoor te gaan en je dromen te volgen. Het kan zijn dat je de afgelopen twee jaar een beetje vertraging hebt gevoeld, maar vanaf 23 maart zal dit veranderen. Daarom is nu het beste moment om je business te plannen en op te zetten, zodat je het daarna kunt lanceren. Wie weet heb je volgend jaar wel je eigen succesvolle business. Who knows.