Een nieuwe maand is van start gegaan. Dan zou je denken: een nieuwe maand, dus weer nieuwe kansen. Misschien heb je voor deze maand wel bepaalde doelen of voornemens gesteld. Dan hebben wij slecht nieuws, want voor deze drie sterrenbeelden ziet de maand februari er niet goed uit.

sterrenbeeld februari maand
Bron: Pinterest

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Steenbok gaat het nogal druk krijgen deze maand. Je moet je leven omgooien in een ander ritme en hier moet je jezelf enorm voor aanpassen. Er komt veel op je bordje. Hoewel alles je goed afgaat en je alles onder controle lijkt te hebben, moet je ook aan jezelf én je gezondheid denken. Neem dus af en toe ook even een pauze.

Je hebt doelen voor je ogen en zal er alles aan doen om deze te behalen. Er staan alleen wel wat obstakels in de weg, maar zolang jij zorgvuldig en geduldig te werk gaat zullen deze obstakels van je weg verdwijnen. Er gaat een grote verantwoordelijkheid van je verwacht worden, maar uiteindelijk zal dit het allemaal waard zijn.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Het teken Kreeft kan zich gaan voorbereiden op een transformatie in hun leven. Dit zal ervoor zorgen dat je horizon wordt verbreed en er nieuwe uitdagingen op je te wachten staan. Je zult jezelf moeten afvragen wie je nu eigenlijk bent en waar je voor staat. Dit zal een erg moeilijke periode voor je worden, maar op lange termijn zul je hier veel aan hebben.

Zolang je er positief instaat, zal het je allemaal makkelijk afgaan.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Een sterke eigenschap van het sterrenbeeld Leeuw is dat je sterk in je schoenen staat en erg dapper bent. Toch zul je in de maand februari even moeten oppassen. Je zult voor onverwachte veranderingen en wendingen komen te staan. Je relaties zullen op de proef worden gesteld en dat heb je een beetje aan jezelf te danken. Je vindt het allemaal maar vanzelfsprekend en steekt er niet zoveel moeite meer in als dat je er eerst in stak.

Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en je op zoek gaat naar de antwoorden die je nodig hebt. Op deze manier zul je erachter komen wat je wel en niet wil in het leven. En geloof ons. Dan gaat alles een stuk makkelijker.